موضوعها: 4
(05-22-2016, 09:04 PM)z170progaming نوشته است: سلام cs:go کرکی چجور میشه انلاین بازی کرد؟من دوتا ایکون دارم یکی نوشته افلاین یکی هم وقتی میزنی روش یه صفحه باز میشه و یه سری فایل دانلود میکنه.
از سایتy-as-dl گرفتم.
ساعتی چقد مصرف میکنه؟
دوست عزیز بهتون پیشنهاد میکنم که به هیچ عنوان cs:go کرکی بازی نکنید به چند دلیل:
1. این نسخه های اصلا آپدیت نیستن و پر از باگ و... هستن.
2.بازی تحت استیم نیست و چیتر های خیلی زیادی وجود داره و بی سرو سامونه.
3.پلیر هاش به شدت کم هستن و اصلا ارزش بازی کردن نداره.
4.خیلی از امکاناتی که شما داخل cs go استیم دارید به هیچ وجه داخل کرکی ندارید.
ــــــ
قیمت بازی بین 35_40 تومن پولشه و نسبت به کیفیت و سطح بازی، بسیار بسیار قیمت پایینیه. من خودم 2 تا اکانت cs go دارم. پیشنهاد میکنم گیفت یا سی دی کی cs go رو بخرید و بعد از فعال کردن از بازی لذت ببرید به جای اینکه بیاید کرکی بازی کنید و اصلا نفهمید cs یعنی چی!
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
آقا من تا حالا بازی اورجینال نگرفتم یکم سوالام زیادن:
1 خونده بودم برای آنلاین بازی کردن رو کنسول ها باید پول بدیم برای اکانت های یک ماهه و سه ماهه و اینا. روی کامپیوتر هم همینطوره؟
2 الان اگه مثلا بخوام GTA V اورجینال بگیرم از کجا باید بگیرم؟
3 حالا اگه GTA V رو داشته باشم و بخوام آنلاین بازی کنم باید از قبل کسی رو بشناسم یا میتونم اونجا کسی رو پیدا کنم؟
4 کسی که PS4 داشته باشه میتونه با من که PC دارم بازی کنه؟
ببخشید زیاد شدن
پلتفرم های شما:
سلام. میخواستم سی دی کی اختصاصی سوشیال کلاب GTA V رو بگیرم و قبلش برای اینکه مطمئن بشم اروری چیزی نباشه طبق چیزی که توی سایت فروشگاه پالکس نوشته بود نسخه ریلودد رو نصب کردم و کرک رو نریختم. اما وقتی روی GTA V Launcher کلیک میکنم این پیغام میاد:
Steam failed to initialize. Please exit and try again
سوشیال کلاب توی خود فایل های نصبی بازی رو هم نصب کردم فرق نکرد. مشکل از کجاست؟
پلتفرم های شما:
کلا هر وقت روی بازی کلیک کنیم سوشیال کلاب باز میشه. استیم رو هم نصب کردم میگفت این بازی در کشور شما در دسترس نیست. از چیزشکن استفاده کردم بازم به نتیجه نرسیدم (یادم نیست این دفعه چه پیغامی داد)
اصن مگه نسخه سوشیال کلاب به استیم نیاز داره؟
پلتفرم های شما:
نه ندارم خواستم قبل از خرید ببینم چجوریه چون نوشته بود وقتی بازی رو اجرا میکنی کد میخواد.
برای کد سوشیال کلاب چه نسخه ای رو باید داشته باشم؟ میتونید لینکش رو بدید دانلودش کنم؟