موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
همین امپایر ارث با همین کرک و سریال روی ویندوز 7 التیمیت 32 بیت دوستم خیلی خوب اجرا شد اما رو این ویندوز مشکل داره !!! مشکل اینجاست که نمی خوام ویندوزو عوض کنم بعضی از برنامه ها فقط رو این ویندوز نصب میشن...
سیستم ام هم تقریبا مثل اون حتی از واسه اون بهتره ( با این که این بازی اصلا گرافیک نمیخواد و یه بازی استراتژیه)
سلام دوستان
من بازی gta6 یا همون gta iv رو رو کامپیوترم نصب کردم اما گرافیکم کمه و وقتی یک new game رو اجرا می کنم صفحه سبز یا سفید می شه البته صدا میاد
خب هالا می خواستمبدونم راه حلی روشی نرم افزاری چیزی نیست که بتونم بازی رو اجرا کنم
اسم کارت گرافیکم: nvidia geforce 6150 se nforce 430 البته می دونم خیلی پایینه
موضوعها: 14
پلتفرم های شما:
برو سایت راک استار. آخرین نسخه Social Club رو نصب کن رو سیستمت . حله
هرکی بسته طلایی، برنزی، یا نقره ای شبگرد رو خریده چیغام خصوصی بده کارش دارم.... مهم .... فوری
تیم طلایی )<<9?یمفا:
I ain't never goin to forget you all
(02-11-2014, 03:18 PM)'esmail3309' نوشته است: سلام دوستان
من بازی gta6 یا همون gta iv رو رو کامپیوترم نصب کردم اما گرافیکم کمه و وقتی یک new game رو اجرا می کنم صفحه سبز یا سفید می شه البته صدا میاد
خب هالا می خواستمبدونم راه حلی روشی نرم افزاری چیزی نیست که بتونم بازی رو اجرا کنم
اسم کارت گرافیکم: nvidia geforce 6150 se nforce 430 البته می دونم خیلی پایینه
کسی جواب منو نداد[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]