موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
با سلام من بازی assassins creed black flag رو ریختم توی اخر های نصبش فایل docs رو میخواد که توی سی دی 3 هست من اونو میزارم برای نصب ولی نصب نمیشه موقع نصب میتونم برم تو بازی ولی وقتی میام بیرون و نصب رو کنسل می کنم همه فایل های نصب شده رو پاک می کنه سیستم من هم بهش میخوره خواهش می کنم کمکم کنید عجله دارم
ممنون
موضوعها: 11
پلتفرم های شما:
سلام من بازی alien isolation رو نصب کردم بازی رو اجرا کردم صفحه شیاه می شه و اون علامت موس تغیر می کنی
که می شه علامت تو بازی
کمک کنید
آره من برگشتم، ولی میرم و دوباره میام
موضوعها: 0
(12-25-2014, 04:26 PM)'Ahmad Reza' نوشته است: (12-25-2014, 01:53 PM)'soroush talebi' نوشته است: (12-25-2014, 12:13 PM)'Ahmad Reza' نوشته است: (12-24-2014, 10:54 PM)'soroush talebi' نوشته است: (12-24-2014, 10:02 PM)'مجید نصر' نوشته است: ممنون بابت کمک بقیه ی دوستان ولی
استفاده از کرک های مختلف برای بازی ممکن دچار اختلال توی دیتا بیس بازی میشه و یکی از دلایل اجرا نشدن و این ارور همینه.
احنمال بعدی که خودم بیشتر روی این نظر دارم اینه که مشکل از ویندوزت هست.من هم ویندوز 8.1 دارم به همراه آپدیت های اون ولی وقتی خواستم بازی Enemy Front رو بازی کنم دقیقا همچین اروری میداد و با عوض کردن کرک هم مشکلم حل نششد و تنها نتیجه ای که بهش رسیدم ویندوز بود و بعدش هم رفتم روی یک سیستم دیگه بازی رو نصب کردم و توی اون بازی بدون مشکل اجرا شد.
اخه دوست عزیز من دقیقا 3 روز هست ویندوز 8.1 رو ریختم چه مشکلی میتونه داشته باشه ویندوز؟؟؟فکر نکنم ماله ویندوز باشه دوستانر کسی راه حل دیگه ای نداره؟؟؟
(12-24-2014, 08:34 PM)'Ahmad Reza' نوشته است: آقا یافتم.برای این کار باید بری تو پوشه Binaries و از اونجا وارد پوشه Win 64 بشو بعدش بازی رو از اونجا اجرا کن.اگه چندتا لانچرن همشون رو امتحان کن.
البته اینم بگم دلیل نمیشه چون ویندوزت 8.1 ه نیازی به نصب .net framework نداشته باشی(کی میدونه شاید این نرم افزار تو کامپیوترت مشکل داشته باشه).شما با این حال یک بار دیگه هم این نرم افزار رو از نسخه چهار به بعد نصب کن.
دوستان من به یک چیز شک دارم اگه کسی میدونه کمک کنه یکی از دوستان چند روز پیش گفت احتمالا از نرم افزار net framwork باشه که اتفاقا من خواستم نصب کنم نسخه 4.5 رو ولی چون ویندوزم 8.1 هست گفت رو سیستم شما نصبه ولی غیر فعال لطفا فعال کنید ارور داد که net framwork 4.5 رو ویندوز شما نصبه ولی غیر فعاله اخه نمیدونم میدونید یا نه ویندوز 8.1 پیش فرض جدیدترین نسخه این نرم افزار روش نصبه حلا کسی میدونه چطور میشه تو ویندوز 8.1 net framwork رو فعال کرد؟ شاید دلیلش همین باشه. کارت گرافیکم که اپدیته-کرک های مختلف رو هم که امتحان کردم افاقه نکرد- ویندوزم هم نو و جدید هست تازه 3 روزه نصب کردم حالا اگه کسی میدونه چطور میشه net framwork رو فعال کرد بگه؟ احتمالا به خاطر اینکه غیر فعاله همچین اروری میده
(12-24-2014, 10:02 PM)'مجید نصر' نوشته است: ممنون بابت کمک بقیه ی دوستان ولی
استفاده از کرک های مختلف برای بازی ممکن دچار اختلال توی دیتا بیس بازی میشه و یکی از دلایل اجرا نشدن و این ارور همینه.
احنمال بعدی که خودم بیشتر روی این نظر دارم اینه که مشکل از ویندوزت هست.من هم ویندوز 8.1 دارم به همراه آپدیت های اون ولی وقتی خواستم بازی Enemy Front رو بازی کنم دقیقا همچین اروری میداد و با عوض کردن کرک هم مشکلم حل نششد و تنها نتیجه ای که بهش رسیدم ویندوز بود و بعدش هم رفتم روی یک سیستم دیگه بازی رو نصب کردم و توی اون بازی بدون مشکل اجرا شد.
دوستان من به یک چیز شک دارم اگه کسی میدونه کمک کنه یکی از دوستان چند روز پیش گفت احتمالا از نرم افزار net framwork باشه که اتفاقا من خواستم نصب کنم نسخه 4.5 رو ولی چون ویندوزم 8.1 هست گفت رو سیستم شما نصبه ولی غیر فعال لطفا فعال کنید ارور داد که net framwork 4.5 رو ویندوز شما نصبه ولی غیر فعاله اخه نمیدونم میدونید یا نه ویندوز 8.1 پیش فرض جدیدترین نسخه این نرم افزار روش نصبه حلا کسی میدونه چطور میشه تو ویندوز 8.1 net framwork رو فعال کرد؟ شاید دلیلش همین باشه. کارت گرافیکم که اپدیته-کرک های مختلف رو هم که امتحان کردم افاقه نکرد- ویندوزم هم نو و جدید هست تازه 3 روزه نصب کردم حالا اگه کسی میدونه چطور میشه net framwork رو فعال کرد بگه؟ احتمالا به خاطر اینکه غیر فعاله همچین اروری میده
شما این نرم افزار رو دانلود کن و امتحانش کن.اگه کار نکرد باید ویندوزت رو دوباره نصب کنی.حتما موقع نصب Runtime ها یه اشتباهی کردی[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]به نظر من کلا بیخیال شو و ویندوزت رو عوض کن.چون این مشکل در آینده دست و پا گیر میشه برات
کدوم نرم افزار رو میگی دانلود کن؟؟؟؟ ما که این جا نرم افزاری نمیبینیم!!!
آخ شرمنده!مگه زن و بچه واسه آدم حواس میزارن؟![img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
بفرما:http://www.mediafire.com/download/0r13zo...irTool.exe
فکر کنم اصلا بازی murdered soul از ویندوز 8.1 ساپورت نمیکنه که این رور بالا رو میده میتونه یعنی علتش این باشه؟؟؟