موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
داداش یه سوال داشتم تو سایتای ایرانی و خارجی زدم ولی کسی جوابمو نداد ببینم تو میتونی
آقا تو gta vچطوری سگ فرانکلین رو خوش حال کنیم?
جان هر کی دوس داری اگه جوابم نمیدونی بگو نمیدونم که حداقل بفهمم سوالم رو فهمیدی :@
موضوعها: 4
06-01-2015, 09:40 PM
(آخرین ویرایش: 06-01-2015, 09:41 PM، توسط Reza2015.)
سلام.
کسی از دوستان نمیدونه مکان دقیق سیوهای بازی Dragon Age Inquisition کجاست :huh:
نکته عجیب اینجاست که وقتی داخل گوگل سرچ کردم هیچ سایتی سیو بازی و یا مکان قرار دادن سیو ها رو نداشت :exclamation:
دلیل این سوالم این هست که متاسفانه من 1 بار ویندوز عوض کردم و الان سیو های بازیم پریده چون موفق نشدم مکان دقیق سیوها رو برای گرفتن بکاپ پیدا کنم و الان مجبورم دوباره از اول بازی کنم :( ...
اما خوشبختانه زیاد از مراحل بازی رو کامل نکردم بودم.
(06-01-2015, 10:08 PM)مجید نصر نوشته است: (06-01-2015, 09:40 PM)Reza2015 نوشته است: سلام.
کسی از دوستان نمیدونه مکان دقیق سیوهای بازی Dragon Age Inquisition کجاست :huh:
نکته عجیب اینجاست که وقتی داخل گوگل سرچ کردم هیچ سایتی سیو بازی و یا مکان قرار دادن سیو ها رو نداشت :exclamation:
دلیل این سوالم این هست که متاسفانه من 1 بار ویندوز عوض کردم و الان سیو های بازیم پریده چون موفق نشدم مکان دقیق سیوها رو برای گرفتن بکاپ پیدا کنم و الان مجبورم دوباره از اول بازی کنم :( ...
اما خوشبختانه زیاد از مراحل بازی رو کامل نکردم بودم.
سلام کاربر عزیز
ببینید سیو ها در این مکان قرار داره یا نه.
C: \ Users \ (YOUR PC) \ Documents \ BioWare \ Dragon Age Inquisition \ Save
یک سیو 100 درصد بازی هم پیدا کردم براتون قرار میدم اگه خواستید استفاده کنید.
Save 100%
نکته عجیب اینجاست من قبل از اینکه درایو مربوطه رو برای نصب ویندوز فرمت کنم، کلش رو گشتم ولی چنین فایل سیوی برای این بازی پیدا نکردم.
الاًن هم با نرم افزار های قدرتمند بازیابی اطلاعات بعد از فرمت ویندوز مثل GetDataBack ، CardRecovery و iCare data Recovery Software دنبال فایل سیو بازی در داخل فایل های فرمت شده گشتم (C: \ Users \ (YOUR PC) \ Documents \
BioWare \ Dragon Age Inquisition \ Save) ولی هیچی پیدا نکردم.
حالاً فایل های سیو بازی کجا ذخیره میشدن خدا داند :exclamation:
دوستان من برای وارد شدن به بازی Dragon Age Inquisition مشکل دارم، ویندوزم هم تغییر دادم و 7 هست.
یعنی زمانی که روی بازی کلیک می کنم اصلاً وارد نمیشه و هیچ پیغام ارروری هم نمیده.
قبلاً داخل ویندوز 8.1 بازی می کردم مشکلی نداشتم ولی از زمانی که ویندوزم رو تغییر دادم به seven این مشکل برای ورود به بازی برام پیش اومده.
حالاً راهی هست که بشه مشکل رو حل کرد :huh:
موضوعها: 7
سلام.
تو بازیه life is strange episode 3 اونجایی که شکر و چسب و... رو میاری بعد درو منفجر میکنه بعد صدای اژیر در میاد باس چی کار کرد؟
ممنون