موضوعها: 13
(08-01-2015, 03:12 PM)Shayan.M نوشته است: ببخشید من 5 تا درایو دارم حجم همشونم 65 گیگ هست میخوام یکیشونو 100 گیگ کنم در عوض یه داریو حجمشو کم کنم اگه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم
جای این تاپیک اینجا نیست دوست عزیز ولی باید از نرم افزارهای پارتیشن بندی استفاده کنید.
موضوعها: 1
سلام دوستان. من چند وقتی میشه دارم بازی titan quest رو انجام میدم. ولی یه مشکل داره ک خیلی اذیت میکنه. مشکلش اینه که بعضی وقتا بعد 5 دقیقه بعضی وقتا هم بعد 2 ساعت بدون ارور میره بیرون. اول فکر کردم میشکل کرک هست ولی تو نت ک سرچ زدم فهمیدم باید اخرین نسخه پچش رو داشته بامشم. تو یه سایت خارجی اخرین رو *فکر کنم* دان کردم میگه باید پچ v1.01 داشته باشید. اگه میشه بزارید . ممنون
موضوعها: 8
پلتفرم های شما:
یکی نیست جواب منو بده ؟
ویدیو هایی که تو gta v با راکستار ادیتور میگیریم کجای کامپیوتر ذخیره میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :(
موضوعها: 5
08-01-2015, 08:03 PM
(آخرین ویرایش: 08-01-2015, 08:04 PM، توسط Dead ■ Man.)
(08-01-2015, 08:02 PM)Amir Hiden نوشته است: یکی نیست جواب منو بده ؟
ویدیو هایی که تو gta v با راکستار ادیتور میگیریم کجای کامپیوتر ذخیره میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :(
C:\Users\your user\Documents\Rockstar Games\GTA V\videos\clips
فقط با راک استار ادیتور میتونی تو ویدیو هارو ببینی
موضوعها: 7
پلتفرم های شما:
سلام دوستان.
لطفا کمک کنید.
من بازی gta v را برای pc گرفتم الان هم فک کنم یه 32 درصدی هم ازش رفتم یعنی اخرین مرحله ای که ازش رد کردم اون مرحله بود که باید با هواپیما زیر دریایی را میبردیم دریا و زیر دریایی را مینداختیم تو اب که توی زیر دریایی ترور نشته بود بعد از داخل اب یه چیزی با زیر دریایی میاوردیم بالا.
این مرحله را وقتی رد کردم مرحله دیگه ای نیست البته بگم قبل از رد کردن این مرحله یه سری مرحله کوچک بود که رد کردم یه سری مرحله به نام hs اگه اشتباه نکرده باشم.تو این مرحله ها هم کار های کوچیکی مثل خریدم ماسک و خرید لباس مخصوص دزدی واسه هر سه شخصیت انجام دادیم بعد این مراحل کوچیک من رفتم اون مرحله را که در بالا توضیح دادم انجام دادم بعد اون مرحله دیگه مرحله ای نیست.
نمیدونم چیکار کنم.
لطفا اونایی که gta v را تموم کردن کمک کنن.