امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
(08-05-2015, 12:52 AM)Be the story نوشته است:
(08-05-2015, 12:51 AM)Le0Nard0 نوشته است:
(08-05-2015, 12:44 AM)Be the story نوشته است:
(08-05-2015, 12:39 AM)Le0Nard0 نوشته است:
(08-05-2015, 12:33 AM)Be the story نوشته است: نه فقط حرف نمیزنه و مینویسه اصلا به بازی ربط نداره یکی از نرم افزار های ویندوز هست
بصورت زیرنویس هست

یعنی از اون قابلیت که میگی Hey Cortana بعدش بهش میگی از اون قابلیت نداره؟
(زبون خوزستانی بخون) ولک چطور سلام کنم؟؟؟؟؟
یه بار خودش سلام کرد ولی من محل نزاشتم فکر کنم ناراحت شده 
اقا چطور باش حرف بزنم؟؟؟

(08-05-2015, 12:44 AM)Be the story نوشته است:
(08-05-2015, 12:39 AM)Le0Nard0 نوشته است: یعنی از اون قابلیت که میگی Hey Cortana بعدش بهش میگی از اون قابلیت نداره؟
(زبون خوزستانی بخون) ولک چطور سلام کنم؟؟؟؟؟
یه بار خودش سلام کرد ولی من محل نزاشتم فکر کنم ناراحت شده 
اقا چطور باش حرف بزنم؟؟؟
باید ویندوزت اورجینال باشه چون به اکانت مایکروسافت نیازه
داداش اکانت مایکروسافت پول میخواد؟
نه پول نمیخواد فقط اگه روی ویندوزی که کرکش کردی و غیر مجازه نصب کنی به نظرت بیل گیتس نمیاد سراغت؟؟؟
بیل گیتس حوصله ی خودشه نداره بیاد به ما گیر بده خوب من الان رو ویندوز کرکی همه چی ریختم اکانت ماکرو سافت هم دارم چی ربطی داره فعال ساز مثل خود cd key اورجینال عمل میکنه  112 (1) 112 (1)
پاسخ
داداش من خودم با همین ویندوز ۸.۱ ۵ تومان گرفتم اکانت مایکروسافت دارم بعضی وقها هم از اپ استو دانلود میکنم بازی.
[تصویر:  3zkb_photostudio_1466754140244.jpg]
سپاس از Lightninghero
پاسخ
میگم من میتونم بازی GTA V رو روی LOw بازی کنم فالوت ۴ رو هم میتونم بازی کنم؟
[تصویر:  3zkb_photostudio_1466754140244.jpg]
سپاس از Lightninghero
پاسخ
(08-05-2015, 07:50 AM)Le0Nard0 نوشته است: داداش من خودم با همین ویندوز ۸.۱ ۵ تومان گرفتم اکانت مایکروسافت دارم بعضی وقها هم از اپ استو دانلود میکنم بازی.
خوب از اکانت قبلیت استفاده کن
پاسخ
(08-04-2015, 03:25 PM)Be the story نوشته است:
(08-04-2015, 03:22 PM)game77 نوشته است: بازی مذکور رو دانلود کردم و مطابق دستورات سایت ارائه دهنده ی اون این اقدامات رو مو به مو انجام دادم:
– فایل با فرمت Bin رو باید توسط درایو مجازی با نرم افزار Ultra ISO یا نرم افزار Daemoon Tools باز کنید و نصب کنید.
– کرک بازی را در محل نصب بازی کپی و جایگزین نمایید.
– هنگام نصب بازی آنتی ویروس خود را غیر فعال نمایید.
– در صورت هر گونه مشکل راهنمای دانلود سایت رو مطالعه نمایید.
– برای نصب آپدیت باید ابتدا فایل Setup را اجرا کرده و آن را نصب کنید

– محتوا پوشه Skidrow را در محل نصب بازی کپی کنید

خیلی هم زمان بر و پر دردسر بود ولی بعد تموم شدنش هربار ک روی ایکن بازی کلیک میکنم اجرا نمیشه
لازم به ذکره که من کرکی همراه بازی ندیدم و وقتی هم ک خواستم با سرچ تو گوگل دانلود کنم تنها کرکی که ارائه شد محتواش با محتوای پوشه ی Skidrow یکی بود
الان باید چیکارکنم؟ :؟
روی ایکون بازی کلیک میکنید هیچ اتفاقی نمیوفته؟؟؟

آره همینطوره کلیک میکنم ولی اصلا انگار نه انگار!
با این وضعیت کرایه تاکسیو پول بنزین دیگه نمیصرفه بریم سر کار
پاسخ
آقا این رفیق من skyrim legenderi برا pc گرفته . بعد رفته تو data files همه چیزارو فعال کرده . حالا میخواد تو یه forge وسیله های ساختمون سازی ( building materials ) بسازه بازی میپره بیرون

راستی فبلا نسخه معمولی داشت بعد اونو پاک کرد جاش legenderi ریخت ولی از سیو قبلیش استفاده میکنه
پاسخ
سلام دوستان.
من توی یک مرحله از بازی witcher 3 گیر کردم.
یه مرحله ای هست که  family matten نام داره.(نمیدونم اسمشو درست نوشتم یا نه)
تو این مرحله با این مرده که لباسش قرمزه حرف میزنیم بعد انگار باید دنبال بچه ش بگردیم میریم دنبالش که یک بچه هیولا میبینیم انتخاب میکنیم بکشیمش یا نه.که البته هر گزینه ای را انتخاب کنیم این هیولا بزرگ میشه و ما باید باهاش بجنگیم.
خیلی جونش زیاده هر کاری هم می کنم یکم از جونش کم میشه و اخرش میمیرم.
راهی واسه کشتنش وجود داره. :-/
زندگی یک قاتــــل

[تصویر:  assassins-creed_00285655.jpg]
پاسخ
(08-05-2015, 03:10 PM)only-pc نوشته است: سلام دوستان.
تو این مرحله با این مرده که لباسش قرمزه حرف میزنیم بعد انگار باید دنبال بچه ش بگردیم میریم دنبالش که یک بچه هیولا میبینیم انتخاب میکنیم بکشیمش یا نه.که البته هر گزینه ای را انتخاب کنیم این هیولا بزرگ میشه و ما باید باهاش بجنگیم.
اون اولش که میاد نکشش بعد زمانی خواست وحشی بشه با axxi  اگه درست نوشته باشم ارومش کن همون قدرتش که کله  دشمتاشو سفید میکنه
[تصویر:  ceb35c2332302.jpg]
پاسخ
(08-05-2015, 03:10 PM)only-pc نوشته است: سلام دوستان.

سلام کشتنش که رو درجه سختی normal کار هرکسی نیست ولی بزاری رو easy میشه یکاریش کرد ببین اگه زنده نگهش داری بدی همون مرد قرمزه میتونی باهاش نجنگی فقط باید نزدیکه مرده بمونی و هر موقع اون ارواح ها حمله کردن تو همون ناحیه باهاشون بجنگی بعدا با یه جادویی که اسمشو یادم نمیاد axii sign یا aard sign باید هیولاهرو آروم کنی فقط باید نزدیکه مرده باشی همین  ;)
white wolf:همزمان نوشتیم  :D
پاسخ
با سلام ببخشید من نرم افزار GeForce Experience را دارم قبلا هم کار میکرد ولی وقتی آپدیت های جدید انویدیا رو ریختم دیگه کار نمیکنه و بازی رو سرچ نمیکنه مشکل چیست؟؟؟
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 13,936 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 39,735 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 22,434 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 6,754 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 22,513 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان