موضوعها: 0
سلام دوستان یه سوال راجب بلادبورن دارم
من امروز dlc بازی رو خریدم فقط نمیدونم باید چجوری وارد دنیای dlc بشم کسی میتونه کمک کنه ؟
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
02-22-2016, 08:11 PM
(آخرین ویرایش: 02-22-2016, 10:02 PM، توسط m_shark.)
سلام ببخشید.من قبلا یه بازی رو با پسر خالم بازی میکردم که توش دو تا شخصیت بود و هر کی کنترل یکی رو میگرفت.یکیشون شبیه مترسک بود و یه کت بلند میپوشید و میتونست قفل ها رو باز کنه اون یکی هم یه قهرمانی بود شبیه بتمن ولی از برق استفاده میکرد.تو بازی هم کلا با زندانی ها و مجرم ها میجنگیدی.بازیش هم باید بین 2007 تا 2010 اومده باشه اگه اشتباه نکنم.کسی اسمش رو میدونه؟
آقا پیدا کردم اسمش Watchmen: The End Is Nigh بود
(02-22-2016, 07:34 PM)ERFAN RP نوشته است: (02-22-2016, 07:19 PM)abolika نوشته است: سلام دوستان یه سوال راجب بلادبورن دارم
من امروز dlc بازی رو خریدم فقط نمیدونم باید چجوری وارد دنیای dlc بشم کسی میتونه کمک کنه ؟
اول باید Vicar Amelia رو شکست بدید و زمان بازی رو از روز به شب تغییر بدید.
بعد به هانترز دریم برگردید و آیتم Eye Of the Blood Drunk رو بگیرید.سپس به منطقه Oeden Chapel برید.در این قسمت، در خروجی سمت چپ، به محیطی میدان مانند دسترسی پیدا میکنید.سپس به ضلع جنوبی میدان بروید و لامپ رو روشن بکنید.از اونجا میتونید بین دنیای اصلی و اولد هانتر
داداش من الان cleric beast و father و vicar amelia رو کشتم و هوا هم تاریک شده ولی بازم بهم تو هانترز دریم هیچ کلیدی سر پله ها داده نمیشه
پلتفرم های شما:
سلام خسته نباشید
ببخشید من بازی batman arkham city رو ویندوز 8 نصب کردم اما به محض اینکه صفحه سیاه میشه بره تو بازی stoped working میده
باید چکار کنم؟
راستی game for windowse live نصب کردم