موضوعها: 0
سلام خواهش میکنم اگر کسی بلادبورن بازی کرده بهم توضیح بده من وقتی تو یه مرحله زیاد میمونم و زیاد میمیرم ضربه ای ک به هر دشمن وارد میکنم جون زیادی ازش نمیبره ولی در صورتی که قبل از اینکه زیاد بمیرم جون زیادی با هر ضربه کم میکردم میشه لطفا راه حل رو بهم بگید؟؟ و یه سوال دیگه تو بازی وقتی کسی رو میکشی بهت یه سری امتیاز میده ک بالا در گوشه سمت راست مینویسه اون چ کمکی میکنه و در پایین همین تصویر یک چشم هست ک برای من اول صفر بود اما الان جلوشون نوشته 5 هر کسی کمکم کنه ممنون میشم
موضوعها: 405
(03-15-2016, 05:05 PM)ALONE MAN amir نوشته است: سلام خواهش میکنم اگر کسی بلادبورن بازی کرده بهم توضیح بده من وقتی تو یه مرحله زیاد میمونم و زیاد میمیرم ضربه ای ک به هر دشمن وارد میکنم جون زیادی ازش نمیبره ولی در صورتی که قبل از اینکه زیاد بمیرم جون زیادی با هر ضربه کم میکردم میشه لطفا راه حل رو بهم بگید؟؟ و یه سوال دیگه تو بازی وقتی کسی رو میکشی بهت یه سری امتیاز میده ک بالا در گوشه سمت راست مینویسه اون چ کمکی میکنه و در پایین همین تصویر یک چشم هست ک برای من اول صفر بود اما الان جلوشون نوشته 5 هر کسی کمکم کنه ممنون میشم
سلام این سوال شما رو کاربر
abolika جواب داده بودند که شما دقت نکرده بودید
ه احتمال زیاد سلاحت خراب شده و نیاز به تعمیر داره برو به هانترز دریم و با بلاد اکو تعمیرش کن
اون چشم ها اسمش insight هست و دو تا استفاده داره
1- هربار که از beckoning bell استفاده بکنی که یه پلیر دیگه بیاد کمکت ازت یک چشم کم میشه و همینطور هانتر هایی هم درون بازی هستن که برای احظار کردنشون میری بالای اون مکان نورانی و old hunter bell رو میزنی. این عمل هم ازت یک چشم کم میکنه
2- توی هانترز دریم دو تا حموم هست که ازشون میتونی خرید کنی از یکیشون باید با بلاد اکو خرید کنی و اون یکی هم باید ازش با همین چشم ها خرید بکنی بعضی از لباس ها مثل لباس father gascoigne رو اگه بخوای حتما باید با این چشم ها و از اون حموم بخری
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
03-15-2016, 08:10 PM
(آخرین ویرایش: 03-15-2016, 08:14 PM، توسط arno0144.)
اگه من بازی the division رو تهیه کنم برا بخش کمپین هم نت سرعت بالا لازمه یا فقط برای چک کردنه و نت سرعتش مثل من 256 مخابرات باشه جواب میده ؟