04-04-2016, 06:46 PM
(04-04-2016, 06:22 PM)ERFAN RP نوشته است:سلام(04-04-2016, 04:56 PM)Arash356 نوشته است: سلام من میخام بازی های شاهزاده ایرانی رو از اول تا آخر برم.... همشونو به جز 5 دارم..
4 هم بازی کردم...میخاستم بپرسم اگه قاطی پاطی نسخه هارو برم خیلی چیزو از دست میدم.؟ داستان کلا ناقص میشه؟
کلا نظرتون اینه که مثلا 3 رو به جای 1 برم خوبه و مشکلی نیست؟
آخه زمان کافی ندارم و 1 هم یه بار نصفه رفته بودم و الان هم زیاد تمایلی ندارم....
متاسفانه بازی نکردمشون...
نظرتون؟
از لحاظ داستانی 3 نسخه اول به هم ربط دارند، نسخه 4 که کلا یک داستان جداگونه رو تعریف میکند و نسخه 5 هم تقریبا یک داستان جداگونه است( بغیر از یکسری شخصیتها بقیه داستان کاملا جدید هستش)
در تکمیل صحبت های عرفان عزی باید بگم که داستان نسخه پنجم بین نسخه 2 و 3 هست. توی نسخه پنجم پرنس اشاره ای به شن می کنه و در آخر بازی هم می بینیم که پرنس به بابل یعنی پایتخت ایران در اون زان میره برای توضیح یکسری مسائل حالا داستان نسخه 3 هم از شهر بابل شروع میشه.
کلا از 5 نسخه بازی شاهزاده ایران 4 نسخه به شن های زمان مربوط میشه و یک نسخه هم مستقل که مال سال 2008 هست و کلا داستانی مستقل داره و به خاطر پایان بازی احتمال ساخت نسخه ششم که ادامه ی داستان باشه وجود داره.