موضوعها: 0
سلام مجدد خدمت بچه های گل گیم فا
من یه مشکلی با Rainbow Six siege دارم. نسخه codex بازی رو نصب کردم، آپدیت ها رو هم به درستی از 1.1 تا 5.3 به ترتیب نصب کردم. کرک هم درسته. مشکل اینه که وقتی به اینترنت وصل
هستم، بازی راحت و بدون مشکل بالا میاد. اما وقتی آفلاین بشم (مثلا کابل شبکه رو بکشم یا اینترنتم تموم بشه) ارور میده و وارد بازی نمیشه. ویندوزم 7 64 بیت. این عکس پیام خطایی هست که میده
02-02-2017, 03:05 PM
(آخرین ویرایش: 02-02-2017, 03:19 PM، توسط sat_light.)
(02-02-2017, 02:40 PM)almasgame.com نوشته است: (02-02-2017, 02:29 PM)sat_light نوشته است: سلام مجدد خدمت بچه های گل گیم فا
من یه مشکلی با Rainbow Six siege دارم. نسخه codex بازی رو نصب کردم، آپدیت ها رو هم به درستی از 1.1 تا 5.3 به ترتیب نصب کردم. کرک هم درسته. مشکل اینه که وقتی به اینترنت وصل
هستم، بازی راحت و بدون مشکل بالا میاد. اما وقتی آفلاین بشم (مثلا کابل شبکه رو بکشم یا اینترنتم تموم بشه) ارور میده و وارد بازی نمیشه. ویندوزم 7 64 بیت. این عکس پیام خطایی هست که میده
![[تصویر: rainbow_six_error.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8284776542/rainbow_six_error.jpg)
بخاطر اینه که بازی از قفل Battleye استفاده میکنه این سیستم از هک جلوگیری میکنه و با توجه به اینکه بخش آفلاین این بازی بهتون renown (پول درون بازی) میده و میتونید اون رو برای خرید اپراتور و استفاده در بخش آنلاین خرج کنید فکر نکنم بازی بدون اینترنت اجرا بشه
باز یبار دیگه کرک بازی رو بریزید ممکنه حل بشه اما بعید میدونم
پیشنهاد میکنم نسخه اورجینال بازی رو بخرید تا بتونید آنلاین بازی کنید مولتی پلیر این عنوان فوق العادس
ممنون دوست عزیز
از اونجایی که توی گیم نتم اینترنت ندارم فعلا، میخواستم آفلاین بازی کنم. جالبه که خودش بخش چند نفره آفلاین داره (تحت LAN) local. اما فقط وقتی اینترنت وصله، وارد بازی میشه. بعدش میتونی custom game اجرا کنی.
پس یعنی راهی نداره که بدون اینترنت بازی کرد ؟
(02-02-2017, 04:32 PM)almasgame.com نوشته است: (02-02-2017, 03:05 PM)sat_light نوشته است: (02-02-2017, 02:40 PM)almasgame.com نوشته است: (02-02-2017, 02:29 PM)sat_light نوشته است: سلام مجدد خدمت بچه های گل گیم فا
![[تصویر: rainbow_six_error.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8284776542/rainbow_six_error.jpg)
بخاطر اینه که بازی از قفل Battleye استفاده میکنه این سیستم از هک جلوگیری میکنه و با توجه به اینکه بخش آفلاین این بازی بهتون renown (پول درون بازی) میده و میتونید اون رو برای خرید اپراتور و استفاده در بخش آنلاین خرج کنید فکر نکنم بازی بدون اینترنت اجرا بشه
باز یبار دیگه کرک بازی رو بریزید ممکنه حل بشه اما بعید میدونم
پیشنهاد میکنم نسخه اورجینال بازی رو بخرید تا بتونید آنلاین بازی کنید مولتی پلیر این عنوان فوق العادس
ممنون دوست عزیز
از اونجایی که توی گیم نتم اینترنت ندارم فعلا، میخواستم آفلاین بازی کنم. جالبه که خودش بخش چند نفره آفلاین داره (تحت LAN) local. اما فقط وقتی اینترنت وصله، وارد بازی میشه. بعدش میتونی custom game اجرا کنی.
پس یعنی راهی نداره که بدون اینترنت بازی کرد ؟
خیر راهی نیست اتصال اینترنت برای اجرای بازی اجباریه
ممنون از دوستان. علتش آپدیت 4 بازی هست که قفل Battleye داره. تا آپدیت 3.4 مشکلی نداره و میشه بدون اینترنت هم چندنفره بازی کرد.
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
[img]file:///C:/Users/LOOKKA~1/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.png[/img]im overlord [img=0x0]file:///C:/Users/LOOKKA~1/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.jpg[/img]
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
سلام میخواستم بدونم در xbox one هم میشه از اکانت های ترکیبی مثل ps4 استفاده کرد یا خیر
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
02-03-2017, 07:46 PM
(آخرین ویرایش: 02-03-2017, 07:46 PM، توسط Like A HERO.)
سلام.
می خواستم بدونم بخش مولتی پلیر بازی آنچارتد 4 چجوریه؟
یعنی پینگ توش چجوریه به سرور های ناتی داگ وصل میشیم؟
موضوعها: 1
02-04-2017, 09:07 PM
(آخرین ویرایش: 02-04-2017, 09:08 PM، توسط ali.nezamzadeh.)
سلام من موقع نصب بازی quantom break با این ارور مواجه میشم میشه کمکم کنید؟ دی وی دی هاش واسه شرکت پرنیانه
تازه فک کردم مشکل از دی وی دی هاشه دادم عوض کردن بازم همون ارورو میده
Sent from my LG-H818 using Tapatalk