موضوعها: 6
پلتفرم های شما:
[font]خواهش میکنم کمکم کنید. من بزی pay day1 رو دانلود کردم و ریختم ولی وقتی روی ایکون کلیک میکنم
ارورaplication load error 5:0000065434 [/font][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
من تو نصب بازی tomb raider مشکل دارم نسخه Kaos هست به صورت اتوماتیک تو درایو c میریزه نمیشه مسیرشو عوض کرد؟؟!![img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
Nothing is true every thing is permitted
موضوعها: 17
پلتفرم های شما:
دوستان یه سوال از ایکس باکس داران داشتم من بازی max payne 3 رو اجرا میکنم مرحله ی اول که تموم میشه تو لودینگ مرحله 2 گیر کیر میکنه و کند میشه تیکه تیکه میشه ولی از بازی بیرون نمیاد مشکل از چیه ؟
I'm nuclear
I'm wild
I'm breaking up inside
A heart of broken glass
Defiled
Deep inside
The abandoning child
موضوعها: 43
پلتفرم های شما:
- Xbox 360
- Playstation 4
- Mobile
دوستان لطفا جواب بدید فوری هستش:من چند وقت پیش بازی کال اف دیوتی بلک اپس 2 رو برای ایکس باکس گرفته بودم حتی تمومش هم کردم,بعدش سیوش رو پاک کردم.بعد الان دوباره رفتم اوردمش بعدش میذارم توی مرحله اول ارور میده که یا سیدی رو تمیز کن یا دستگاه رو ریستارت کن.مشکلش حل شد.بعدش دوباره اومدم برم باز ارور داد.یه بار دیگه سیوش رو پاک کردم دوباره رفتم ارور نداد بعدش اومدم توی صفحه اصلی باز ارور داد چی کار کنم؟؟؟؟؟؟(کسی فهمید من چی میگم؟!)بازم میگم برای ایکس باکس این مشکل هست نه پی سی.
\cell \lastrow\row}