موضوعها: 1
(08-10-2016, 02:41 PM)adib نوشته است: ُسلام اقا من با این سیستم بازی rise of the tomb raider رو با رزولیشن900p رو چه حالتی و چه فریمی میتونم بازی کنم؟؟؟بهینه سازی بازی خوبه؟؟
اوه یادم رفت سیستممو بنویسم
اینه
gtx960
8gb
coer i5-4670k
موضوعها: 0
سلام
این ارور چطور برطرف میشه؟
موقع نصب بازی این ارور میاد و دیگه نصب نمیشه
موضوعها: 6
پلتفرم های شما:
سلام.
من میخوام یه دسته برای pc بگیرم
دسته ایکس باکس وان بی سیم برای pc با دانگل در میاد 249.000 ولی دسته ps4 که از بلوتوث هم پشتیبانی میکنه در میاد 149.000
خودم نظرم اینه که دسته سونی رو بخرم ولی نمیدونم از بازی های جدید تو پی سی پشتیبانی میکنه یا نه و ایا نرم افزار خاصی میخواد یا ن
لطفا راهنمایی کنید
موضوعها: 0
(08-11-2016, 03:36 AM)MONSEF نوشته است: (08-10-2016, 06:30 PM)morteza1999 نوشته است: سلام
این ارور چطور برطرف میشه؟
موقع نصب بازی این ارور میاد و دیگه نصب نمیشه![[تصویر: ae2f_capture.jpg]](http://uupload.ir/files/ae2f_capture.jpg)
فکر میکنم مشکل از سی دی باشه
چون میگه فایل مشخص شذه ای برای ISArc پسدا نشد
ببین فایلی با این فایل تو سی دی وجود داره؟؟؟
اگه مطمئن شدی مشکل از سی دی هست بیا پروفایلم
شاید تونستم کاری برات بکنم
دمت گرم که از تولید ملی و بازی و بازیساز ایرانی حمایت میکنی.هم به اقتصاد و هم به فرهنگ کمک میکنی.2تا چیزی که رهــبری روش تاکید خخخخیلی زیادی داره.این کارت مطمئن باش ثواب دازه
خداروشکر مشکل برطرف شد. سی دی سالم بود اما من یه مشکل سخت افزاری در مورد برق دی وی دی رام داشتم که سرعت چرخش پایین بود و اطلاعات به طور کامل بالا نمیومد.الان مشکلم حل شده...
من وقتی دیدم نسخه 2 یازی نسبت به1 خیلی پیشرفت کرده تو تریلراش تصمیم گرفتم بخرم این بازی رو.خیلی ممنون بابت پاسخت.