موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
دوستان کسی جواب مارو نمیده؟
موضوعها: 1
(08-18-2016, 08:21 AM)Adel S Lam نوشته است: دوستان من یه مشکلی توی اجرای بازی Batman: The Telltale Series دارم خیلی ممنون میشم کمکم کنین
من نسخه کدکس این بازی رو نصب کردم و کرک رو هم ریختم ولی این ارور رو میده:
![[تصویر: 57qdhfjj32wn9hgc2uju.jpg]](http://*****/images/57qdhfjj32wn9hgc2uju.jpg)
خیلی ازتون ممنونم میشم راهنماییم کنین 
سلام. دوست عزیز شما نرم افزار Direct X رو نصب کردید؟ و یا دیگر نرم افزار ها جانبی که برای اجرای بازی ضروری هست؟
و اینکه فکر کنم این بازی Direct X 11 میخواد، و اگه Direct X شما 10 باشه این بازی اجرا نمیشه.
موضوعها: 0
سلام. توی بازی kombat x روی ویندوز وقتی میخوام به قسمت wb play برم هیچ اتفاقی نمیفته. چند دقیقه ای گیر میکنه و بعد برمیگرده به صفحه press A key...
مشکل از کجا هست؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
موضوعها: 5
سلام سوال داشتم اینکه:
این نرخ 60 یا 70 یا 75 یا بعضا 34.5 (سی و چهار و نیم دیگه چرا) 34 یا.....
چی فرقی به حال بازی دارن بیشتر باشه بهتره با بیشتر بودن گرافیک و کیفیت بهتره؟ این همون نرخ دوباره سازی فریمه دیگه/؟
بیشتر مشکل من تو همین عدداش هست خصوصا اون نیمه...چجورین اعداد...؟
بعد تو تنظیمات بازی ها زده fps فریم که نیست؟ این یعنی چی ؟ تاجایی که میدونستم یعنی فرست پرسن شوتر که اونم تو تنظیمات گرافیکی بازی معنایی نداره!11
ممنون میشم توضیح بدید...
موضوعها: 20
(08-18-2016, 08:14 PM)Arash356 نوشته است: سلام سوال داشتم اینکه:
این نرخ 60 یا 70 یا 75 یا بعضا 34.5 (سی و چهار و نیم دیگه چرا) 34 یا.....
چی فرقی به حال بازی دارن بیشتر باشه بهتره با بیشتر بودن گرافیک و کیفیت بهتره؟ این همون نرخ دوباره سازی فریمه دیگه/؟
بیشتر مشکل من تو همین عدداش هست خصوصا اون نیمه...چجورین اعداد...؟
بعد تو تنظیمات بازی ها زده fps فریم که نیست؟ این یعنی چی ؟ تاجایی که میدونستم یعنی فرست پرسن شوتر که اونم تو تنظیمات گرافیکی بازی معنایی نداره!11
ممنون میشم توضیح بدید...
FPS یا (Frame Per Second) یعنی فریم در ثانیه و نشاندهنده تعداد فریمهای یک تصویر در یک ثانیه هست.