موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
سلام
مشکل من از همون نصب ارجین هست که دانلودش میکنم و نصب هم میشه (آخرین نسخه رو از خود سایت میگیرم به حجم 122مگابایت) و بعد از نصب اریجین، خودش میره برای 92مگابایت آپدیت و این 92مگ هم دانلود میشه اما خطا میده که please reinstall origin
فقط یک بار تونستم اریجین رو نصب کنم که متاسفانه بعدش زدم حذفش کردم و گفتم همه چی رو از نو نصب کنم و برای همین بوده
سیستم مشکل نداره و میتونه بازی رو اجرا کنه
ram 16
graphic 4 geforce
cpu i7 2.5
windows 10
مراحل نصب رو مو به مو انجام میدم، اما فقط مشکلم با اریجین هست
با چیز شکن هم امتحان کردم (لنترن) اما باز هم خطا میده
ممنون میشم راهنماییم کنید
موضوعها: 5
(09-13-2016, 08:50 AM)Arash356 نوشته است: سلام میخاستم بپرسم چرا لینک این بازی
https://en.wikipedia.org/wiki/Counter-Strike:_Falklands
هیچ جا نیست...
درسته یه شاخه از سورسه ولی چرا هیچ جا نیست کسی دارتش؟خیلی کنجکاو شدم که بازیش کنم.....
تازه فهمیدم از وجودش...
ممنون میشم راهنمایی کنن حرفه ای تر ها..
بعد دوستان بازی کانتر استرایک زامبی هم داره؟ همین کانتر 1.6 یا گلوبال؟
نسخه زامبی داره؟
چرا تو بازی های من نیست؟
آفلاینه؟
موضوعها: 8
09-14-2016, 11:14 PM
(آخرین ویرایش: 09-14-2016, 11:16 PM، توسط game77.)
سلام
وقتی روی آیتو ران کلیک میکنم این ارور رو میده؟
نمایش متن
مشکل از چیه؟ حتی ران از ادمین هم کار نمیکنه و همینو میگه
سی دی مشکلی نداره قبلا نصب شده جای دیگه
لازم به ذکره که این بازی اصا نصب نشده
من وقتی میخوام روی آیکن نصب بازی کلیک کنم این ارور میاد
ینی وقتی رو گزینه ی آیتو ران جهت شروع پرسه نصب کلیک میکنم این میاد
با این وضعیت کرایه تاکسیو پول بنزین دیگه نمیصرفه بریم سر کار
موضوعها: 0
سلام..لطفا کمکم کنید.
در بازی far cry 4 یه مرحله ای هست که میری داخل معبد یه چیز مثل دوربین پیدا میکنی بعد سفر میکنی به یجایی و باید بپری بعدش تو اب میبینی خودتو و باید خودتوبه بالا برسونی از بین ماهی ها که دایره تشکیل دادن. از اب که بیرون اومدی همه درختا قرمزن. بعدش نمیدونم باید چیکار کنم یکم بیشتر میرم جلو مینویسه از محدوده خارج شدی...کمکم کنید تا این مرحله رو بگذرونم
موضوعها: 0
(09-14-2016, 11:33 PM)GHADER PC نوشته است: (09-14-2016, 11:16 PM)Sofakhan نوشته است: سلام..لطفا کمکم کنید.
در بازی far cry 4 یه مرحله ای هست که میری داخل معبد یه چیز مثل دوربین پیدا میکنی بعد سفر میکنی به یجایی و باید بپری بعدش تو اب میبینی خودتو و باید خودتوبه بالا برسونی از بین ماهی ها که دایره تشکیل دادن. از اب که بیرون اومدی همه درختا قرمزن. بعدش نمیدونم باید چیکار کنم یکم بیشتر میرم جلو مینویسه از محدوده خارج شدی...کمکم کنید تا این مرحله رو بگذرونم
دوست عزیز این مرحله خیلی اسونه شما وقتی از درون اب اومدید بیرون باید برید جلو و یک ببر زخمی رو بیدا بکنید که یک شمیر یا تیر کمان هست که از درون شکمش خارج میکنید
من تا اونجایی که یادم اومد کمکتون کردم موفق باشید
بله شما درست فرمودید. حتی من فیلم این قسمتو در اپارات دیدم. مشکلم اینه که زیادنمیتونم جلو برم و مینویسه از منطقه خارج شدی و ادامه بدی مرحله رو میبازی...به همین دلیل نمیتونم زیاد برم جلو..نمیدونم باید چه کنم
موضوعها: 25
پلتفرم های شما:
سلام
من فیفا 17 دمو از اورجین دان کردم ولی اجرا میشه ولی full screen نمیشه
alt+enter هم زدم نشد