موضوعها: 6
پلتفرم های شما:
سلام من فارکرای3 رو قبل از نصب ویندوز بدون مشکل بازی میکردم ولی الان که ویندوزو عوض کردم(قبلیم10بود اینم10)وقتی میرم تو بازی فقد اون کات سین اول بازی که واس داره فیلمو به جیسن نشون میده صدا داره و بقیه بازی خفس کلا کسی میدونه مشکلش چیه؟
زدم تو خیابونایی که اصل نمیدونستم تش کجا بود
منم مثل تو خاطره هام تنها میگذشت تو برف و بارون...
موضوعها: 1
سلام من ب تازگی بازی dakar 18 رو رو pc نصب کردم ولی متاسفانه برای بازی با دسته ب مشکل برخوردم...متاسفانه بازی دسته رو نمیشناسه...با نرم افزار x360ce و... هم امتحان کردم ولی دسته بازی رو نشناخت...بازی هم حتما باید برای حالت split یک دسته بازی داشته باشه...ممنون میشم اگه کسی راه حل بده...
موضوعها: 0
سلام
نام بازیهایی را میخوام که واقعا فیلم هستند ( نه انیمیشن نزدیک به واقعیت) و بازیگران بازی کردن
یادم هست قدیما یک بازی دیده بودم که یک کابویی میرفت داخل یک دهکده و واقعا فیلم بود ، یک مقدار فیلم می رفت جلو بعد مثلا شما باید شلیک می کردین تا یک نفر کشته بشه . بعد ادامه بازی ..
اگر دوستان اینطور بازیها را می شناسند ممنون میشم بگن
موضوعها: 3
سلام دوستان
من میخوام اساسین رو بازی کنم تا حالا قسمت اولشو با ps1 بازی کردم زیاد خوشم نیومد..میخواستم الان روی ps4 شروع کنم باید از کدوم سری شروع کنم؟
موضوعها: 4
10-08-2018, 12:00 AM
(آخرین ویرایش: 10-08-2018, 12:01 AM، توسط Msd1992sdt.)
با سلام
من فیفا ۱۱ رو ریختم رو سیستمم.همه چیشم کامل نصب کردم و انجام دادم.ولی وقتی کلیک میکنم رو دکمه پلی که وارد بازی شه هیچ اتفاقی نمیفته اصلا وارد بازی نمیشه
لطفا راهنماییم کنین