موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
منم دقیقا همین مشکلو دارم البته یه چندتا علامت سوال هم میاد که اونا رو میرم دیگه هیچی نمیاد تازه ماشین خریدم کلی پول اسپرت کردنش رو دادم گذاشتم کاراژ بازیو سیو کردم دیدم ماشین نیست[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
موضوعها: 7
پلتفرم های شما:
(09-19-2013, 06:31 PM)'A.ko' نوشته است: GTA V
کمک.
بعد از خریدن ماسک و لباس و دزدیدن یدک کش.......دیگه هیچ مرحله ای رو نقشه نمیاد.
کــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک
فک کنم باید یه گاراژ بخری و ماشینتو بزاری توش.(البته فک کنم)[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
YoU ThinK YoU KnoW ME?!?!?
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
به قول دوستمون
کسی نبود ما را راهنمایی بورزد؟
[img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 41
پلتفرم های شما:
در راهنمای بازی بتمن آرخام سیتی
اون جا که باید وار موزه بشی
گفته بود باید دنبال
وسایل پنگوئن که پارازیت می اندازه را پیدا کنی
چه جوری؟؟؟؟
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
دوستان در بازی Memoria اون قسمت که با دختره باید یک خرگوش شکار کنیم باید چیکار کنم؟ تله رو میذارم ولی هر دفعه از تله فرار میکنه.
راهنمایی کنید ممنان میشوم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
[font]در مورد بازی:Company of Heroes 2
سلام[/font]
چرا وقتی که وارد قسمت automatch vs AI (همون skirmish ) میشم میگه باید به Steam وصل باشی؟
نسخه ای که این مشکلو نداره رو تو سایتهای آپلود گذاشتن ولی حجمش واسه دانلود 10 گیگه و خوب طبیعتأ با این سرعت اینترنت نمیشه دانلود کرد.
کسی نمیدونه ورژنی از این بازی رو که این مشکلو نداره از کدوم سایت میشه تهیه کرد؟
یا مثلأ کرکی چیزی نداره که دانلود کنی بعد این مشکلش درست بشه؟
با تشکر