موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
برادرا خدا خیرتون بده این نحوه نصب و کرک کردن GTA IV رو برای ویندوز 8 به من بدید . یا اینجا یا با پیام خصوصی . خیلی ممنون .
آقا اگه می شه یک عکس از او جایی که تو رادار باید بریم بزارید کل اقیانوسو گشتم اما چیزی پیدا نکردم لطفا
سلام خسته نباشید . لطفا جواب بدید
PES 2014 دانلود کردم نسخه SkidRow . توی بازی وقتی مثلا گل میزنی بعدش دوباره صحنه رو نشون میده دیگه ؟ حالا توی اون جا من نمیخام دوباره صحنه رو ببینم و هرچی اسکپ و دکمه های دیگه میزنم هیچی نمیشه . حتما باید تا آخر ببینم که بره توی بازی . یا مثلا اگر بخام وسط بازی از بازی خارج بشم دکمه اسکپ کار نمیکنه که EXIT شم . مجبورم با ALT + F4 از بازی خارج شم . شما نمیدونید چرا اینطوره ؟ راه حلی دارید ؟
موضوعها: 7
پلتفرم های شما:
(09-21-2013, 12:49 PM)'amir game' نوشته است: امروز پی اس 14 رو خریدم.
نصب کردم
رو ستینگ بازی و خود بازی کلیک میکنم این ارور رو میده= )از طریق صفحه دسکتاپ)
داداش برو کرکشو بریز فک کنم درست شه[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
YoU ThinK YoU KnoW ME?!?!?
موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
سلام من جی تی ای نسخه copmlex رو خریدم قبلا نسخه quackداشتم توی سیو مشکلی پیدا نمیکنه؟
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
ای خدا کسی نیست جواب منو بده.........[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
میشه بگید کی باید منو از بن شدن در بیاره[img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
موضوعها: 2
سلام.من بازی gta v رو تو یکی از مرحله هایش موندم.
ترور رفتم نقاب و لباس کارگری خریدم بعدش دیگه مرحله ای نیست
چی کار کنم
یکی از دوستان راهنمایی کردند ولی جواب نداد کسی داره یه فیلمی چیزی یا همینجا بگید ممنون
موضوعها: 2
سلام در بازی payday 2
1علامت آهنربا بالای مقدار پولمون در منوی بازی نشانه چیست؟ مال من نوشته5 و چه کاری با آن می توان کرد؟
2 درقسمت سینگپلیر چی جوری به دوستام بگم ساک پول هارو وردارند و بذارند روی دوششون؟ یا طلا ها و جواهرات را جمع کنند