موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
اقا تو gta وقتی یه حیوانی رو شکار میکنی نمیتونی از هیچ چیزیش استفاده کنی مثل گوشت یا پوستش یا اینکه فقط میتونی بکشیش دیگه تموم جسد و ول کنی
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
آقایون سلام.امیرم و تازه ب انجمن و سایت ملحق شدم.
چن روز پیش داشتم تو بازیام میگشتم یهو جی تی ای لیبرتی سیتی رو دیدم.سال 2010 اومده بو بد نبود ولی خب تاپ هم نبود من اون موقع فقط lost and damned رو تموم کردم.نصبش کردم و the ballad of the g4y tony رو شروع کردم تا ب ی مرحله رسیدم ب اسم s......e........x.....y time.ک از ی یارو ب اسم یوسف میگیری.توش باید ی هلیکوپتر بدزدی از ی قایق بعدشم قایق رو نابود کنی بعدش باید چن تا قایق موتوری رو بترکونی ک دارن حرکت میکنن نمیتونم این بخشش رو برم.لطفا راهنماییم کنید[img]images/smi/s0 (38).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img]
پلتفرم های شما:
لطفا کمکم کنید.خیلی دلم میخواد برمش. چنتا سیو هم گرفتم ولی باز نمیکنی و میگه load faild.chek your hard disk and try again
موضوعها: 17
پلتفرم های شما:
کسی میدونه تو gta v توی بورسش چه جوری میشه پول زیاد به دست آورد ؟
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
ببخشید من یه mw3 خریدم و نصب کردم وقتی میخوام اجراش کنم این ارور رو بهم میده steam must be running to play this game کسی میدونه باید چیکار کنم؟
پلتفرم های شما:
10-11-2013, 01:54 PM
(آخرین ویرایش: 10-11-2013, 01:57 PM، توسط amir.homie.)
آقا مهدی واقعا ممنونتم.اون مرحله رو رفتم.مرحله ی بعدیش بازم از یوسف میگیری اسمش HIGH DIVEهست.همون مرحله ک داره با باباش تلفنی صحبت میکنه.توی لودینگش گیر میکنه.ینی گیر نمیکنه ها ولی لودینگش نمیره همش مینویسه لودینگ. چه کنم؟[img]images/smi/s0 (38).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img]
آقا حسام باید کرکش کنی.
آقا آرمین مگه شما توی پی سی جی تی ای دارید؟