موضوعها: 7
پلتفرم های شما:
(03-19-2014, 07:52 PM)'The Voice' نوشته است: دوستان تو رو خدا کمک کنید
من هر چی توو مرحله ی اول Metal Gear Solid 5 میگردم Paz رو پیداش نمیکنم.کجاس؟؟
تو ی ساختمون که همون وسطاس میری میگردی یه جا حبس شده میاریش بیرون.
YoU ThinK YoU KnoW ME?!?!?
موضوعها: 0
اقایون سلام لیبرتی سیتی رو نصب کردم بد وقتی وارد بازی میشم خیابوناش نمیدونم همه چیش نیشتش سیاه هستش رزولوشن رو میخوام ببرم بالا نمیره رو همون 800*600گیر کرده لپ تابمم گرافیکش 2 رمش 6 نمیدونم مشکلش کجاس لطفا راهنمای بفرماین هرکی میدونه[img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
اقایون سلام لیبرتی سیتی رو نصب کردم بد وقتی وارد بازی میشم خیابوناش نمیدونم همه چیش نیشتش سیاه هستش رزولوشن رو میخوام ببرم بالا نمیره رو همون 800*600گیر کرده لپ تابمم گرافیکش 2 رمش 6 نمیدونم مشکلش کجاس لطفا راهنمای بفرماین هرکی میدونه
پچ های بازی رو هم ریختم کرکم کردم ولی بازم همونی هس که هس
(03-20-2014, 04:54 PM)'krazy_kow@' نوشته است: (03-20-2014, 02:05 PM)'LADA' نوشته است: اقایون سلام لیبرتی سیتی رو نصب کردم بد وقتی وارد بازی میشم خیابوناش نمیدونم همه چیش نیشتش سیاه هستش رزولوشن رو میخوام ببرم بالا نمیره رو همون 800*600گیر کرده لپ تابمم گرافیکش 2 رمش 6 نمیدونم مشکلش کجاس لطفا راهنمای بفرماین هرکی میدونهپچ های بازی رو هم ریختم کرکم کردم ولی بازم همونی هس که هس
لیبرتی سیتی کلا مشکل داره همیشه این جوری یا بعضی وقتا ؟
ن بابا همیشه اینطوری هستش بازی رو نصب کردم رفتم تو بازی دیدم اینطوری هستش رفتم رزولوشن بازی رو ببرم بالا دیدم همون800*600گیر کرده نمیره بالا کلا هیچ چیز تنظیمات گرافیک رو نمیتونم تغیر بدم