موضوعها: 140
من توی بازی evil wahin چپر 5 گیر کرد زنه رو از اون حفاظ آب نجات دادام وقی زیرشون خالی مشه باید برم دنبال زنه و دوسش آنجاد پیداشون میکنم بعد سباستین و دوستش یه در آهنی رو بلند می کند بعد زنه از زیر دره میر تا اون در کنارشو باز کنه وقتی باز کرد یکم جلوتر میر یارو قول 6 دست و پاهگه از زیر میکششون بعد نمیدم کجا برم یه جا میرم مجسمه ی زنی هست ولی آهن میخوره روش میشکنه بعد هرجا میرم راهی نیس یه سیم برقی هست اون بالا وقتی دنبالش میکنم به یه در میرسم اما باز نمیشه قفل هم نداره
ممنون میشم کمکم کنید
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
ببخشید یه سوال داشتم
من بازی pes2015 رو نثب کردم توی now loading هنگ می کنه
ازون جلوتر نمیره
بدترین روز های زندگی من وتو آرزوی یکی دیگست
موضوعها: 1
سلام دوستای عزیز... بچه ها کسی ryse son of rome رو تا اخر رفته؟ من تو یه قسمت تقریبا میشه گفت اواخر بازی گیر کردم.. ممنون میشم جواب بدین...
موضوعها: 0
سلام
بازی [size=13.3333330154419px]middel erathe احتیاج به هارد داره یا فلش؟[/size]
سلام خسته نباشید
من بازی COD:AW رو نصب کردم ولی ارور اورد(the application was unable to start correctly 0x0000142.click to close the application) که رفعشون کردم و چند مرحله بازی کردم.
بعد اپدیت ریلودد 1 رو نصب کردم ولی بازم بازی همین ارورو اورد و اون راهی که قبلا حلش کرده بودم دیگه جواب نداد.
لطفا راهنمایی کنید منو
ممنون
موضوعها: 7
پلتفرم های شما:
(11-14-2014, 03:56 PM)'Silent' نوشته است: ببخشید یه سوال داشتم
من بازی pes2015 رو نثب کردم توی now loading هنگ می کنه
ازون جلوتر نمیره
شما کرک بازی رو بریز شاید درست شه[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
YoU ThinK YoU KnoW ME?!?!?
پلتفرم های شما:
سلام دوستان
من نسخه ی Limited Edition فارکرای 4 رو گرفتم اما متاسفانه بازی سیو نمیشه[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] تا حالا کرک های Skidrow , 3DM و Ali213 رو هم تست کردم روش. کسی می دونه مشکل کجاس؟ تشکر