امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
(03-29-2015, 02:35 AM)Grimm DC نوشته است: دوستان چطوری میشه افت فریم بلک فلگ رو حل کرد؟
من روگ و ویچر 2 رو بدون افت فریم بازی میکنم ولی بلک فلگ 10 فریم هم نمیده. حتی گرافیکشم کم کردم درست نشد. ممنون میشم لینک آپدیت بدید

منم همین مشکل را دارم !! روگ را روی بالاترین تنظیمات 35 فریم میگیرم !
ولی بلگ فلگ را روی بالاترین تنظیمات 22 فرم !!
تو اینترنت رفتم نوشته بود حتی برای سیستم های قوی هم لگ داره ! ولی با ریختن آپدیت 1.02 حل میشه !
البته من ریختم فرقی نکرد !
حالا شوما بریز ببین تاثیر داره ؟!!
لینک:http://dl2.download.ir/Download/2013/December/Game/PC/Assassins.Creed.IV.Black.Flag.update.v1.02.%5BDownload.ir%5D.rar
پاسخ
سلام آقایون من توبازی تحت تعقیب Wanted weapons of تو مرحله های اولیه اونجایی که پلیسه سپر داره موندم چطوری باید بزنمش؟
لطفا راهنمایی کنید
ناخدایی خسته در تسخیر طوفانم رفیق
در دل دریا اسیر مکر شیطانم رفیق
صخره ای هستم که سیلی میخورم از دست موج
امپراطوری غم از دست یارانم رفیق
کاش هرگز دل نمی بستم به مرجانهای آب
طعمه ای در کام خشک نارفیقانم رفیق
پاسخ
داداش دستت درد نکنه اینارو دارم ولی انگلیسی بلد نیستم
ناخدایی خسته در تسخیر طوفانم رفیق
در دل دریا اسیر مکر شیطانم رفیق
صخره ای هستم که سیلی میخورم از دست موج
امپراطوری غم از دست یارانم رفیق
کاش هرگز دل نمی بستم به مرجانهای آب
طعمه ای در کام خشک نارفیقانم رفیق
پاسخ
سلام دوستان
من در بازی اساسین یونیتی اولای بازی  به یه مشکلی خوردم اینکه سلاح من همش شمشیر هستش و نمیتونم اصن از هیدن بلید معروف اساسین ها استفاده کنم .... چجوری میتونم یه کاری کنم سلاح  پیشفرضم بشه هیدن بلید؟
اینم بگم که تو ps4 بازی میکنم
با تچکر :cool:
[تصویر:  69103464940182039848.jpg]
پاسخ
سلام ببخشید من در بازی obscure 2 در اواخر بازی گیر کردم کمک کنید :( :( :( :( :( Wall Wall Wall Wall Wall S0 (100) S0 (100) S0 (100) Gameemag.ir_smiley (49)
پاسخ
(03-29-2015, 07:44 PM)Darkzoom نوشته است: سلام دوستان
من در بازی اساسین یونیتی اولای بازی  به یه مشکلی خوردم اینکه سلاح من همش شمشیر هستش و نمیتونم اصن از هیدن بلید معروف اساسین ها استفاده کنم .... چجوری میتونم یه کاری کنم سلاح  پیشفرضم بشه هیدن بلید؟
اینم بگم که تو ps4 بازی میکنم
با تچکر :cool:

یونیتی این امکانو نداره اصلا :-/
[تصویر:  au3i7l6pt76a84m7fnic.jpg]
پاسخ
سلام دوستان ببخشید یک سوال داشتم

الان من ac:blackflag رو گرفتم البته برام رایت کردن توی 2 تا دی وی دی
میخواستم بدونم اگه نصب کنم کامل نصب میشه ؟
یا باید بریزم رو هارد و بعد نصب کنم؟
پاسخ
(03-29-2015, 08:16 PM)alisorrow نوشته است: سلام دوستان ببخشید یک سوال داشتم

الان من ac:blackflag رو گرفتم البته برام رایت کردن توی 2 تا دی وی دی
میخواستم بدونم اگه نصب کنم کامل نصب میشه ؟
یا باید بریزم رو هارد و بعد نصب کنم؟

نصب میشه نگران نباش
نیازی به هارد نداره، مگر اینکه با ارور مربوطه مواجه بشی
پاسخ
ببخشید من یه جای dying light بدجور گیر کردم اون مرحلش که باید توی شب بری و یه نمونه از اون bolter ها که فقط تو شب هستن رو برای dr.zere ببری عملا توی شبها نمیشه رفت بیرون تازه اون جایی هم که باید برم پر volatile و bolter هست اگه میشه راهنماییم کنید
پاسخ
(03-30-2015, 01:07 AM)Aryan22 نوشته است: ببخشید من یه جای dying light بدجور گیر کردم اون مرحلش که باید توی شب بری و یه نمونه از اون bolter ها که فقط تو شب هستن رو برای dr.zere ببری عملا توی شبها نمیشه رفت بیرون تازه اون جایی هم که باید برم پر volatile و bolter هست اگه میشه راهنماییم کنید

واسه رد کردن این مرحله به دو تا نکته باید خوب توجه کنی:
1- بگرد تو نقشه نزدیک ترین Safe House به هر منطقه که علامت Bolter داره.

[تصویر:  nMVn62v.jpg] 

اگه به نقشه نگاه کنی اون پایین یه Safe House چسبیده به یه منطقه ی Bolter. از همونجا شروع کن.
2- با برنامه ریزی کار کن. مثلا اگه می خوای این مرحله رو بدون استرس رد کنی، تو قسمت آپگرید ها اون قابلیت Finisher از پشت رو باز کن تا بعد از کشتن Bolter، اون موجودات لعنتی (volatile) دنبالت نیان....اگه نتونستی آزاد کنی، با خودت کلی Flare ببر. اول یواشکی Bolter رو بزن زمین؛ بعد بکشش. حالا همه ی Volatile ها به سمتت میان. بدو به سمت Safe house و هر 10 ثانیه یه Flare به سمت اونا پرت کن. وقتی رسیدی، تا صبح بخواب و بعد برو پیش دکتر.
موفق باشی...
Good Night, Good Luck

سلام.
کسی اینجا از برنامه ی Tunggle استفاده کرده؟ بنده هر چی سعی می کنم بهش Log In شم نمیشه. راستی کسی تا حالا با این برنامه Dying Light رو آنلاین بازی کرده؟
راستی کسی بلده با Steam این بازی رو آنلاین انجام بده؟ من هرچی تو بازی Find Mach رو میزنم، چیزی پیدا نمیشه...
( همه ی کار ها رو انجام دادم. از تغییر نام در بازی بگیر تا ریختن آپدیت 1.2.1)
با تشکر 
[تصویر:  peter_popken_03.jpg]
!Praise Prince of Persia
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 15,391 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 39,870 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 22,782 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 6,887 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 22,701 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان