موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
آقا من یک مشکل دارم رو steam
من هر چقدر هم بازی دانلود می کنم active نمیشه
تازه dota هم کذاشتم دانلود کنه که بازم نشد میشه کمک کنید؟
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 4
- PSP
- Mobile
سلام من توی بازی ویچر یه مشکل دارم اونجایی که با keira درون یه غار میریم و باید دنبال سرنخ هایی از ciri باشیم یه سری نقاشی ها هم رو دیوار هست با ویچ سنس نگاه میکنم بعد اینکه همه نقاشی ها رو بررسی کردم نمیدونم باید چکار کنم ؟
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
05-27-2015, 01:40 PM
(آخرین ویرایش: 05-27-2015, 01:49 PM، توسط m_shark.)
آقا من بازی ویچر ۳ رو نصب کردم بازی اول اجرا نمیشد بعد با نرم افزاز dxpcl تونستم اجراش کنم.بعد از دمو ها وارد بازی که میخواد بشه کلی لگ میزنه اصلا نمیشه هیچ کاری کرد.آیا راه حلی برا این مشکل وجود داره؟گرافیک و اینا رو هم تا آخر کم کردم هیچ تاثیری نداشت
موضوعها: 125
05-27-2015, 01:44 PM
(آخرین ویرایش: 05-27-2015, 01:48 PM، توسط Ainur.)
(05-27-2015, 12:28 PM)youhana نوشته است: سلام من توی بازی ویچر یه مشکل دارم اونجایی که با keira درون یه غار میریم و باید دنبال سرنخ هایی از ciri باشیم یه سری نقاشی ها هم رو دیوار هست با ویچ سنس نگاه میکنم بعد اینکه همه نقاشی ها رو بررسی کردم نمیدونم باید چکار کنم ؟
تو همون قسمت که نقاشی ها هست وسط اون ناحیه یه قسمت بازه که پایینش آبه! از روی لبه بپرید پایین با ویچر سنس روی یکی از دیوارا عکس اسبو می بینید که باید examine کنید. بعد از اونجا باید شنا کنید و از یه قسمت تونل مانند که به پله منتهی میشه بالا برید دوباره روی دیوار اون راهرو عکس اسب هست که وقتی examine کنید keira بهتون میگه برید پیشش.
I will... never be a memory
موضوعها: 9
سلام اقا خسته نباشید
منتو یک مرحله گیر کردم بی زحمت کمکم کنید
یک مرحله هست که یک هلکوبتر پلیسه فکر کنم شخصیت تررور بر میداره بعد میاد بالا سره فرانکلین بعد اون شناسایی میکنه
بعد چند ثانیه یک چند تا کروشه ابی دیگه رو نقشه باز میشه باید بری اونارم شناسای کنی بعد یکی از این کروشه ها کناره اب استخره یکی دیگشم وسط یک کوچه دو تشم بالا پشت بومه فکر کنم بعد تو این کروشه اصلا ادم نیست چکار کنم
فکر کنم برای من چون نسخه corepack دماش حذف شده حالا شما میشه بگی باید چکار کنم ؟
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
نه میخوام بدون cd key راهش بندازم تو سایتا هم دیده بودم که با دانلود یک بازی مثل دوتا حتی برای پنج دقیقه میشه اکتیوش کرد و خیلی ها هم جواب گرفتن ولی من نتونستم