موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
سلام من تو بازی بتمن آرکام سیتی تو مرحله ای که باید با فریز بجنگی وقتی می خوام برای آخرین بار بزنمش(ته جونش هست که اگه بتمن بزنش بعدش یک دمو نشون میده) وقتی اولین مشت رو بهش میزنم بازی not responding میده و بعد از بازی میره بیرون روی دو تا ویندوز مختلف هم امتحان کردم آپدیت های بازی رو هم ریختم ولی فایده نداشت(فقط آپدیت 1 و 3)
لطفا کمکم کنید.
موضوعها: 5
(07-08-2015, 02:26 PM)ehsan 147 نوشته است: سلام من تو بازی بتمن آرکام سیتی تو مرحله ای که باید با فریز بجنگی وقتی می خوام برای آخرین بار بزنمش(ته جونش هست که اگه بتمن بزنش بعدش یک دمو نشون میده) وقتی اولین مشت رو بهش میزنم بازی not responding میده و بعد از بازی میره بیرون روی دو تا ویندوز مختلف هم امتحان کردم آپدیت های بازی رو هم ریختم ولی فایده نداشت(فقط آپدیت 1 و 3)
لطفا کمکم کنید.
والا منم مشکل تورو دارم یه چند تا ارور میده بعد not respoding میده خوب میتونی یه کار دیگه هم کنی از یه نسخه ی دیگه ی بازی استفاده کن
موضوعها: 45
پلتفرم های شما:
سلام به همگی. منظور از ریجیون 1 و2 و3 و All چیه؟
موضوعها: 36
پلتفرم های شما:
07-08-2015, 05:14 PM
(آخرین ویرایش: 07-08-2015, 05:14 PM، توسط BadBoy4Ever.)
راستش خودم تازه میخوام بگیرم دقیقا با امکانات کاملش آشنایی ندارم ولی اونطورا که شنیدم جای برخی چیزا تو ر1 با آل فرق میکنه یا شکل ظاهری وقتی که دستگاهو روشت میکنی با هم تفاوت دارن