موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
دوستان سلام من ویچر 2 رو نصب کردم یکم سیستمم ضعیفه.رو سیستمم لگ داره و دکمه هایی که میزنم یکم با تاخیر عمل میکنن.یکم ک جلو رفتم تو بازی همونطور که مستحضرید یه جونور 8 پا هست ب اسم kyran.اونو باید بکشم که ی قسمت یه حالت کلید زنی داره .یعنی باید دکمه چپ موس رو پشت هم بزنم همه جوره زدم با تقریبا هر ریتمی ک فکرشو کنید .نمیشه. و منو میندازه پایین.میشه کمکم کنید ک چیکار کنم تنظیمات گرافیکی هم پایین اوردم.یه پچی چیزی نمیشه نصب کنم روان بشه یا با نرم افزاری یا راهی واس رفتن این مرحله؟ممنونتونم
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
سلام.من بازی just case 3رو نصب کردم وقتی میرم تو بازی یه نقشه میاد وسط صفح هر کارم میکنم نمیره ضمنا نقشه وقتی میاد که گیم پلی بازی شروع میشه و موس هم خیلی خوب کارنمیکنه.ممنون میشم پاسخ بدبد.
I LOVE CALL OF DUTY
من توی gta iv اونجایی که دیمیتری پئوگرینو رو کشته بعد که با خلیکوپتر در میره با قای رفتم دنبالش بعد لیتل جیکوب اومد به هلیکچپتر اویزون شدم بعد هرچی اسپیس رو میزنم نمیره بالا چه کنم؟
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
بچه ها یه بازی دانلودکردم اکسترکتش کردم بعد کامل هم نصب شد حالا اجراش میکنم میگه سی دی را قرار بدید توی سایتش نوشته بود قبل از نصب ایمیج بگیرید نمیدونم چی هست نرم افزار هم isoرو گرفتم کمک کنید لطفا
سلام....من میرم توی بازی فوتبال2013 وقتی میرم میخوام دو نفره بازی کنم کیبورد نیست!چیکار کنم؟
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
اسم نرم افزار power iso هستش البته deamon tools هم دارم ولی توی پوشه نصب بازی همچین فایلی وجود نداره!بازی هری پاتر 6 هستش وازسایت پاکت گیمز دانلودش کردم یه راهنمای کوتاه هم اونجا گذاشتن ولی من چیزی نفهمیدم!