امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
دوستان سلام من ویچر 2 رو نصب کردم یکم سیستمم ضعیفه.رو سیستمم لگ داره و دکمه هایی که میزنم یکم با تاخیر عمل میکنن.یکم ک جلو رفتم تو بازی همونطور که مستحضرید یه جونور 8 پا هست ب اسم kyran.اونو باید بکشم که ی قسمت یه حالت کلید زنی داره .یعنی باید دکمه چپ موس رو پشت هم بزنم همه جوره زدم با تقریبا هر ریتمی ک فکرشو کنید .نمیشه. و منو میندازه پایین.میشه کمکم کنید ک چیکار کنم تنظیمات گرافیکی هم پایین اوردم.یه پچی چیزی نمیشه نصب کنم روان بشه یا با نرم افزاری یا راهی واس رفتن این مرحله؟ممنونتونم
[تصویر:  54878936122617949085.png]
پاسخ
(01-24-2016, 01:48 AM)amir.homie نوشته است: دوستان سلام من ویچر 2 رو نصب کردم یکم سیستمم ضعیفه.رو سیستمم لگ داره و دکمه هایی که میزنم یکم با تاخیر عمل میکنن.یکم ک جلو رفتم تو بازی همونطور که مستحضرید یه جونور 8 پا هست ب اسم kyran.اونو باید بکشم که ی قسمت یه حالت کلید زنی داره .یعنی باید دکمه چپ موس رو پشت هم بزنم همه جوره زدم با تقریبا هر ریتمی ک فکرشو کنید .نمیشه. و منو میندازه پایین.میشه کمکم کنید ک چیکار کنم تنظیمات گرافیکی هم پایین اوردم.یه پچی چیزی نمیشه نصب کنم روان بشه یا با نرم افزاری یا راهی واس رفتن این مرحله؟ممنونتونم
متاسفانه اگه بازی لگ داشته باشه نمیشه ضربات qte پشت سر هم رو زد.ولی من یادمه که اگه بازی روی درجه های سختی پایین تر باشه دیگه نیازی به زدن qte نیست آخه چند جای بازی اینطوری بود.حالا شما امتحان کن ببین چی میشه

[تصویر:  Uncharted-3-here-we-go.jpg]
پاسخ
عزیزی برادر
به هر حال ممنونم ازت
نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم
اگه کاری داشتین که من اینجام
http://forum.soft98.ir/member.php?u=113948
براتون انجام میدم به هر حال
 یه دنیا تشکر
پاسخ
سلام.من بازی just case 3رو نصب کردم وقتی میرم تو بازی یه نقشه میاد وسط صفح هر کارم میکنم نمیره ضمنا نقشه وقتی میاد که گیم پلی بازی شروع میشه و موس هم خیلی خوب کارنمیکنه.ممنون میشم پاسخ بدبد.
I LOVE CALL OF DUTY

[تصویر:  1367664437222.jpg]
پاسخ
من توی gta iv اونجایی که دیمیتری پئوگرینو رو کشته بعد که با خلیکوپتر در میره با قای رفتم دنبالش بعد لیتل جیکوب اومد به هلیکچپتر اویزون شدم بعد هرچی اسپیس رو میزنم نمیره بالا چه کنم؟
  • Wall
پاسخ
بچه ها یه بازی دانلودکردم اکسترکتش کردم بعد کامل هم نصب شد حالا اجراش میکنم میگه سی دی را قرار بدید توی سایتش نوشته بود قبل از نصب ایمیج بگیرید نمیدونم چی هست نرم افزار هم isoرو گرفتم کمک کنید لطفا
پاسخ
سلام....من میرم توی بازی فوتبال2013 وقتی میرم میخوام دو نفره بازی کنم کیبورد نیست!چیکار کنم؟
پاسخ
(01-24-2016, 04:19 PM)amir assassin boy نوشته است: بچه ها یه بازی دانلودکردم اکسترکتش کردم بعد کامل هم نصب شد حالا اجراش میکنم میگه سی دی را قرار بدید توی سایتش نوشته بود قبل از نصب ایمیج بگیرید نمیدونم چی هست نرم افزار هم isoرو گرفتم کمک کنید لطفا

میشه اسم نرم افزار Iso یا ایمیج ساز رو بگید ...
به هر حال توی نرم افزار یک بخشی قرار داره به نام Creat Image . انتخابش کن ، از این قسمت همون فایلی که دانلود کردید (و احتمالا پپسوندش هم Iso میباشد) بارگیری کرده و Ok کنید . اگه متوجه نشدید یک پیام خصوصی به من ارسال کنید تا به صورت تصویری به عنوان یک پیام خصوصی جوابتون رو بدم(حتما نام نرم افزار رو ذکر کنید) .
پاسخ
اسم نرم افزار power iso هستش البته deamon tools هم دارم ولی توی پوشه نصب بازی همچین فایلی وجود نداره!بازی هری پاتر 6 هستش وازسایت پاکت گیمز دانلودش کردم یه راهنمای کوتاه هم اونجا گذاشتن ولی من چیزی نفهمیدم!
پاسخ
(01-24-2016, 05:02 PM)amir assassin boy نوشته است: اسم نرم افزار power iso هستش البته deamon tools هم دارم ولی توی پوشه نصب بازی همچین فایلی وجود نداره!بازی هری پاتر 6 هستش وازسایت پاکت گیمز دانلودش کردم یه راهنمای کوتاه هم اونجا گذاشتن ولی من چیزی نفهمیدم!

سلام دوست عزیز، شما کرک بازی رو توی پوشه بازی کپی کردید؟
چون معمولا این ارور مربوط به اینه که بازی کرک نشده.
[تصویر:  3zkb_photostudio_1466754140244.jpg]
سپاس از Lightninghero
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 15,812 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 39,935 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 22,851 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 6,929 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 22,801 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 33 مهمان