موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
چطور میتونم metal gear solid v phantom pain رو انلاین رو pc بازی کنم ؟؟
موضوعها: 0
دوستان من بازم چند تا سوال راجب بلادبورن واسم پیش اومده
اول اینکه من به این الفرد لامصب کمک کردم و اونم زد ملکه cain hurst رو کشت و مثل دیوانه ها هی میخندید و منم رفتم از جنازه ملکه یه ایتم برداشتم که معلوم نیست دقیقا چیکار میکنه و اصلا تو ایتمام نیست و سوالم اینه که ایا مرگ ملکه مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ چون ایندفعه بازیو به با این نیت شروع کردم که کامل تمومش کنم
و سوال دوم
من henryk رو اولای بازی توی tomb of oedon کشتم ولی بازم واسه کشتن shadows of yharnam میتونستی ازش کمک بگیری و از یک نفر دیگه هم سر سایه ها میشد کمک گرفت که اسمشو یادم نیست ولی یه تبر داشت و اگه سر سایه ها دو بار از این دو نفر کمک میگرفتی و میمردی دیگه نمیشد از کمکشون استفاده کرد و اگه میرفتی جایی که احظارشون میکردی دیگه نمیتونستی ازشون کمک بگیری یعنی summon old hunter henryk به رنگ خاکستری میشد ودیگه نمیتونی کمک بگیری و سوال اصلیم از اینجا شروع میشه اونیکی هانتر دیگه هم دقیقا مثل هنریک بعد از دوبار اسمس خاکستری میشد و بعد دوبار اگه به اولین لامپ forbidden woods برمیگشتی اون هانتر دشمنت میشد و با کشتنش یه هانتر تول میگرفتی سوالم اینه که ایا الان هنریک هم مثل اون رفته یجا دیگه و ما باید بریم بکشیمش ؟ و اگه اره کجاست ؟
و سوال سوم اون پیرمرد اول بازی که دور چشمش باند بسته و باهامون حرف میزنه دقیقا کیه ؟
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
درود دوستان به غیر از آپدیت درایور کارت گرافیک دیگه برای کاهش افت فریم بازی سیندیکیت چیکار کنم؟
موضوعها: 5
(02-01-2016, 02:30 PM)Son of Rome نوشته است: ![[تصویر: 1lysoa9702uotsdtjd1e.png]](http://*****/images/1lysoa9702uotsdtjd1e.png)
موقع اکسترکت بازی batman arkham city این دو تا ارور میاد وفایل نصبی بازی ناقص اکسترکت میشه مشکلش چیه؟؟
بازی رو دانلود کردی یا از بیرون خریدی ؟
موضوعها: 5
(02-01-2016, 03:10 PM)Son of Rome نوشته است: از سایت ایران گت خریدم
احتمالا خرابه برو عوض کن سی دی شو