موضوعها: 0
(04-09-2016, 12:35 PM)ALONE MAN amir نوشته است: سلام خسته نباشید من تو بازی بلادبورن هر کاری میکنم نميتونم به کسی کمک کنم فقط زنگ becoming bell رو تو آیتم هام دارم و زنگ کمک دادن به دیگران و دشمن شدن با بازیکنان دیگر تو محیط بازی رو ندارم الان هم بازی رو تمام کردم و دارم رو نیو گیم پلاس میرم خواهش میکنم اگر کسی میدونه چجوری زنگ کمک دادن رو بگیرم ممنون میشم
واسه کمک کردن یا دشمن شدن شما باید بری یک ایتمی از اون bath messenger که کنار خونه تو هانترز دریم هست با insight بخری
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
شنیدم کواتومبریک کرک شده؟ درسته؟
موضوعها: 5
(04-08-2016, 09:16 PM)Arash356 نوشته است: درود.
دوستان مدتیه که میخوام دوباره ام کا نه کامپلت ادیشن رو نصب کنم.
ولی تو دیسک اول یه فایل 700 مگیش خرابه و با نرم افزار any reader هم کپی نشد...ولی اون حجمش تو هارد سیستم هست.
(هتو هارد کپی کردم که روی سی دی سخت بود نصب شه و از طریفی ساده تره(
من الان باید چیکار کنم که بازی نصب شه؟
راهی دارید...اون یکی از معدود دی وی دی هایی بود که خریده بودم.
دوستان میتونید کمکم کنید.؟
موضوعها: 4
(04-09-2016, 12:31 PM)ERFAN RP نوشته است: (04-09-2016, 10:09 AM)Reza2015 نوشته است: اوکی مرسی وافعاً بابت راهنمایی مشکل حل شد.
فقط الان یه مشکل دیگه دارم اونم اینکه زمانی که اهرم رو کشیدم نمیدونم چرا سرعت حرکت کاراکترم خیلی کند شده و نمیتونه با سرعت راحت بره...
از همه ی کنترل ها هم استفاده کردم ولی باز مشکل حل نشد...
از جمله z و x که سرعت حرکت رو ارام و باشتاب می کنن..
میشه راهنمایی کنید علت چی هست ؟؟
شاید وسایلی که Equip کردید وزن بازیکن شما رو سنگین کرده. توی قسمت Inventory وزن شخصیت شما باید پایین تر از 70% باشد تا سریع رول و داج بکنید. فکر نکنم سنگین بودن دویدن ربطی به وزن وسایل باشه ولی تست بکنید
من خودمم به این مسئله سنگین بودن فکر کردم بودم و بعد از فهمیدن این مسئله یه تعدادی از وسایل رو حذف کردم...
خب میخواستم بودنم تو کدوم بخش میتونم دقیقاً ببینم که چقدر از فضای Invesntory پر شده ؟؟
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
اقا من چطور میتونم 3 تا پایان arkham knight رو تجربه کنم ؟
موضوعها: 1
با سلام
یه بازی به اسم Dragon Ball Xenoverse نصب کردم که حداقل سیستم مورد نیازش اینه:
CPU: Intel Core 2 Duo 2.4Ghz / AMD Athlon 64 X2 5200+, 2.6GHz
CPU Speed: Info
RAM: 1 GB
Video Card: 512 MB Nvidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3870
Free Disk Space: 10 GB
بعد مشخصات سیستم خودمم اینه:
Processor Intel® Celeron® CPU 430 @ 1.80GHz
Video Card ATI Radeon HD 4350 (Microsoft Corporation WDDM 1.1)
Memory 2.0 GB
Operating System Microsoft Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
خب حالا مشکل اینجاس که بازی برام اسلوموشنه ( همون افت فریم, تیک زدن یا هرچی ) !!! یعنی مثلا شخصیتم به زور راه میره یا میخوام مشت بزنم 2 ثانیه بعد مشت میزنه, میخوام بپرم هوا 2 ثانیه بعد میپره هوا و ....
حالا خواستم بپرسم مشکل از سیستم منه یا بازی ؟! برای حل مشکل باید چیکار کنم ؟ لطفا کمک کنید