امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
یه مشکل دو بازی واچ داگز دارم.من بعد از این که نسخه بلک باکس رو نصب می کنم بعد یه cdm باز می شه اون تا ته می ره.بعد نصب تموم می شه ولی وقتی تو بازی می رم روی نیو گیم میزنم می نویسه watch dogs has stop working سیستم من:
intel core i5 4200 u /ram 12 gig/nvidia 820m 2gig
یه سوال دیگه اونم من بازی ac syndicate رو دانلود کردم نسخه the deadful crimes -skiridow بعد بازی خیلی خوب نصب می شه وقتی اجراش می کنم رو اونارم اساسین گیر می کنه تو دسکتاپ چی کار کنم.قبلن هم بازی رو اجرا کردم البته یه نسخه ی دیگشو لطفا سریع کمک کنید
پاسخ
سلام علیکم مشکل چی هست؟ 
نسخه فیت گرل بازی metal gear solid v phantom pain

نصب بازی در 48% گیر کرده!
[تصویر:  er462hi3v3z7.jpg]
پاسخ
(06-16-2016, 02:56 PM)Lightninghero نوشته است: سلام علیکم مشکل چی هست؟ 

سلام
کلا نسخه‌های فشرده زمان نصب طولانی دارند، حتی داخل برنامه هم نوشته اگر گیر کرد، عصبی نشید! داره فایل‌هارو از حالت فشرده خارج میکنه
That was just a dream

پاسخ
(06-16-2016, 02:56 PM)Lightninghero نوشته است: سلام علیکم مشکل چی هست؟ 

درود برادر علی!
همونطور که می بینی خودش نوشته DO NOT PANIC IF IT LOOKS STUCK که یعنی اگه به نظر میاد گیر کرده شکه نشید! یعنی در واقع نصب این مرحله ش طول می کشه! بنده هم در نصب The Walking Dead: Michonne با چنین مرحله ای روبرو شدم! کلاً نصب های فیت گرل به دلیل خیلی خیلی فشرده کردن و حذف نکردن هیچ چیزی، نصبشون خیلی زیاد طول می کشه! پس باید صبور باشی.
[تصویر:  e4f7_3ea4f3ff8d45616e224e2b324bba4603.png]
پاسخ
اقا NFS shift 2 بعد لودینگ ارور استاپ ورکینگ میده
نسخه بلک باکس کرک ریلود
پاسخ
(06-16-2016, 03:35 PM)Please نوشته است: اقا NFS shift 2 بعد لودینگ ارور استاپ ورکینگ میده
نسخه بلک باکس کرک ریلود

این ارور دلایل گوناگونی داره ! اگه فقط با این ارور در این بازی روبه رو شدید پس احتمالش هست که کارت گرافیکتون آپدیت نیست و یا اینکه سی پی یو داغ کرده و بازی رو نمیکشه ! اگه مشکل از سی پی یو باشه میتونید روش زیر رو انجام بدید ( در بیشتر موارد روش زیر جواب میده ) :
وقتی بازی رو اجرا کردید ، ctrl + alt + shift رو بگیرید و Task manager  رو باز کنید . در task manager  به تب processes  بریدو اسم بازی تون رو پیدا کرده و روش راست کلیک کنید . به گزینه set priority رفته و روی high کلیک کنید . ok  رو زده و از task manager خارج شوید وبه محیط بازی برگردید .
یک احتمال دیگه هم هست و اون ویروسی شدن سیستمتون هست ! پس بهتره با یک آنتی ویروس آپدیت شده و خوب ، سیستمتون رو اسکن کنید .
پاسخ
(06-16-2016, 03:35 PM)Please نوشته است: اقا NFS shift 2 بعد لودینگ ارور استاپ ورکینگ میده
نسخه بلک باکس کرک ریلود

چندین دلیل رو شرح میدم و امیدوارم مشکلتون رفع بشه.
  • درپوش کیس رو باز کرده و بزارید هوای خنک به داخل کیس نفوذ کنه.
  • آنتی ویروس و فایروال و اینترنت رو موقع نصب و اجرای بازی غیرفعال کنید. تاکید می کنم هر سه رو مخصوصا برای مرحله نصب غیرفعال کنید.
  • کرک بازیتون رو عوض کنید.
  • بعد از نصب سیستمتون رو ریستارت کنید.
  • موقع نصب بازی به هیچ عنوان پنجره دیگری در صفحه باز نباشه.
  • آنتی ویروس رو آپدیت و کل سیستم رو بجز فایل C ویروس‌کشی کنید.
  • کم آوردن CPU هم میتونه باشه
[تصویر:  u2u6lkk2gtcs.gif]
پاسخ
سلام بر دوستان عزیز S0 (2)
ن اگه بخوام میتونم با دلار و گیفت کارت امتیاز رینبو برای خرید کارکترای گرون رو بخرم؟

پاسخ
سلام . بازی دیویژن نسخه کم حجم شده داره؟؟؟؟
پاسخ
(06-16-2016, 11:00 PM)z170progaming نوشته است: سلام . بازی دیویژن نسخه کم حجم شده داره؟؟؟؟
سلام
نه این بازی به خاطر آنلاین بودن اصلا نسخه های کم حجم براش منتشر نمیشه.
[تصویر:  bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 13,542 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 39,690 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 22,339 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 6,709 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 22,456 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 73 مهمان