موضوعها: 0
سلام یک بازی قدیمی بود که یه ماشین پلیس بود که حرف میزد در واقع هوش مصنوعی داشت و اصلحه هم داشت اگه سریال سوپرنچنال رو دیده باشید تو یه قسمت جبرئیل سم رو به ماشین تبدیل میکنه و آهنگ بازی هم پخش میشه تو این لحظه کسی می دونه اسمش چیه؟
موضوعها: 0
(10-02-2018, 08:54 PM)_ScArEcRoW_ نوشته است: (10-01-2018, 02:44 AM)rangabrang نوشته است: سلام یک بازی قدیمی بود که یه ماشین پلیس بود که حرف میزد در واقع هوش مصنوعی داشت و اصلحه هم داشت اگه سریال سوپرنچنال رو دیده باشید تو یه قسمت جبرئیل سم رو به ماشین تبدیل میکنه و آهنگ بازی هم پخش میشه تو این لحظه کسی می دونه اسمش چیه؟
من یه بازی شبیه چیزی که گفتی میدونم که اسمش هست Knight Rider که اون ماشین هم حرف میزد، هم اسلحه داشت، هم راننده ی ماشین که مایک بود اسمش سم بود و اون قضیه پیش اومد، درضمن، اسم ماشینه هم kitt بود.
اسم اون بازیه Knight Rider 2 بودش
ممنون خودش بود
موضوعها: 4
(10-10-2018, 10:45 PM)pc fan نوشته است: دوستانی که علاقه به تجربه عناوین وسترن رو دارن پیشنهاد میکنم کهCall of Juarez Gunslinger رو تجربه کنند بازیش عالیه
با رم چهار گرافیک ۱ و سی پی یو cori3 2.00ghz میشه بازیش کرد؟
موضوعها: 4
به دوستان پیشنهاد میکنم بازی alone in the dark :illumination رو حتما بازی کنند .فقط گرافیک بالایی باید داشته باشید:حداقل جی فورس ۵۶۰
موضوعها: 2,598
پلتفرم های شما:
بنده به کسانی که به سبک استراتژیک علاقه دارند،بازی Starcraft رو پیشنهاد میدهم.سیستم چندان بالایی نمیخواهد.