(12-01-2015, 11:18 PM)A.R.A.$.H نوشته است: سلام وقت بخیر
یه موردی تحت عنوان svhost شدیدا Memory یا همون RAM سیستم من رو اشغال میکنه (حداقل پنجاه درصد) و سیستم به کل فلج شده و نصف عملکرد واقعی رو داره (حتی کمتر!)
چه راهکارهایی هست جلوش رو گرفت؟ end process و این چیزها جواب نمیده باز بازی میشه.
نمونه از Task Manager
توی اینترنت یکی دوتا راهکار دیدم ولی متوجه نشدم. اصلا جلوش رو نمیشه گرفت. کسی داشته اینو؟ میشه رفع کرد؟
خیلی خوش شانسی
میدونی چرا؟ چون تنها کسی که میتونه مشکلتو حل کنه منم اونم تو همچین جایی که فقط مال گیمه.
راهش ویندوز عوض کردنه اما فعلا بهتره اینکارو بکنی
این ویروس از
GenVirus هستش و الگوریتمش هم اینه که همین که به اینترنت کانکت شدی
شروع میشه به آپدیت شدن خیلی جالب اند به خاطر همین سرویس های سیستم مخصوصا آپدیت ویندوز رو درگیر میکنه با عمل داپلیکیت که یه بحث داره اگه دقت کنی شارز اینترنتت هم مصرف میشه باهاش اگه محدود باشی
اگه اینترنت نباشه اونم نمیاد اما اگه اینترنت داشته باشی مصرف رمت رو می گیره تو باید تو تسک منیجر قسمت services قسمت wuauserv رو پیدا کنی بعد روش راست کلیک کنی stop service رو بزنی در این صورت میبینی رمت حالش خوب میشه
اما اگه خود svchost رو end processکامپیوترت هنگ میکنه صفحه دسکتاپ چند بار رفرش میشه کلا قاطی میکنه دلیلش اینه که svchost ویروس نیست
جز پروسه های مورد نیاز کامپیوتره که چند سرویس رو اداره میکنه (این ویروس jeffo هستش فکر کنم اسمش) میاد تو svchost سیستم و موقع آپدیت ویندوز اونم شروع میشه به مصرف رم و مصرف اعتبار.
ولی حتما ویندوزتو عوض کن این ویروس برای مدت طولانی بمونه واسه سیستمت ضرر داره
وقتی ویندوز هم عوض میکنی درایو c رو کلا بردار یه درایو c دیگه ایجاد کن این ویروس بدجور میچهسبه به سیستم
نامرد ترین ویروس شناخته شدس و بدتر از اونکه هیکشی اطلاعاتی در موردش نداره تعجب کردم که اینقدر خوش شانسی
همیشه آپدیت ویندوز هم خاموش کن بازم میگم اگه اینترنتت خاموش باشه svchost هم پیداش نمیشه