07-10-2014, 05:27 PM
نقلقول: من اصلا نمی دونستم که بازی های RPG داستان محور هستن. فکر میکردم که محور اصلی بازی بر روی گیم پلی اونهاست. بنده معمولا با بازی هایی که اولا داستان نداشته باشه و دوما کارکتر لال باشه نمیتونم ارتباط برقرار بکنم وگرنه از لحاظ ترجه انگیلیسی به فارسی اصلا مشکل ندارم. برای مثال چند تا چیز توی این بازی Skyrim منو خیلی اذیت کرد. اولا سبک مبارزه ها و دوما لال بودن کارکتر. همین دو دلیل باعث شد نشینم بازی رو تموم کنم.توی اسکایریم درسته کاراکت لال هست ولی سبک مبارزه ای تا جایی که میدونم مشکلی نداره !
کی گفته اسکایریم داستان نداره؟ پ این مراحل اصلی که گذاشتن دکورین؟ [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] تو سبک rpg معمولا مراحل فرعی زیاده شما یکی دوتا مرحله فرعی بگیری اینقدر مرحله فرعی روش اضافه میشه که معلومه از مراحل اصلی جدا میشی و داستان رو نمیفهمی [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
بازیای rpg رو نمیشه با یکی دو مرحله اول درک کرد
شما برو اسکایریم رو دوباره بازی کن بعد یکی دو روز میفهمی چقدر کیف میده [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
جدا از اینکه تموم کردن مراحل اصلی کلی وقت میبره چندین برابر مراحل اصلی مراحل فرعی وجود داره ( بنظرم بیشتر مراحل فرعی کیفشون از مراحل اصلی بیشتره [img]images/smi/s0 (25).gif[/img])
سه تا دی ال سی برای بازی هست به اسمای heartfire - downguard - dragonborn هرکدوم بیشتر از 24 ساعت سرگرم کنندن
+ برای اسکایریم کلی مد ساخته شده که هم سرگرم کنندن هم جالب ! مد های افزایش گرافیک - اضافه کردن سلاح های سرد و گرم - اضافه کردن جادو های جدید - اضافه کردن خونه های جدید - ساخت قلعه و سرباز - اضافه کردن مناطق و هیولا های جدید یه نمونه از این مد ها هستن
برای دانلود مد ها هم یه سری به سایت گیم ایران بزن مد هایی که اینجا گذاشته میشه تست میشن که باگ نداشته باشن و برای بازی مشکلی به وجود نیارن
من خودم بعد یک سال و خورده ای اسکایریم بازی کردن دیگه هیچ چیزی تو بازی نمونده بود که سرگرمم کنه دو سه ماه ولش کردم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] ولی دوباره از یکی دو هفته پیش شروع کردم دارم از اول میرم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]