07-12-2019, 05:52 PM
تجربهای قدیمی و بیکیفیت | نقدها و نمرات بازی SolSeraph
بالاخره نقدها و نمرات بازی SolSeraph نیز منتشر شدند . طبق آنان، با یک بازی کاملا معمولی روبرو هستیم. در اصل، بازی SolSeraph هیچ ویژگی جذابی ندارد که خودش را از دیگر عناوین این سبک متمایز کند.
بازی SolSeraph در سبک استزاتژیک ساخته شد و داستان شما را برای ساخت و دفاع از شهری که مسئولیت آن را بر عهده دارید، روایت میکند. به تازگی نقدها و نمرات این بازی منتشر شدهاند که در ادامهی مطلب به مرور آنها میپردازیم، ولی اگر خلاصهی نقدها را بخواهیم در یک کلام بیان کنیم، باید اذعان داشت که SolSeraph تنها یک بازی معمولی است و نکتهی خاصی نسبت به دیگر عناوین هم سبک ندارد.
۷/۱۰ :Vandal
نقلقول:این بازی میتواند تا دوباره نام ActRaiser را زنده کند. بازی قطعا کمبودهایی دارد ولی اگر عاشق نوستالژی هستید، این بازی برای شما مناسب است.
۶/۱۰ :IGN
نقلقول:این بازی میتواند دنبالهی مناسبی برای ActRaiser باشد؛ به همراه گیمپلی و مبارزاتی که اصلا متوازن نیستند.
۶٫۵/۱۰ :Destructoid
نقلقول:من تلاش تیم سازنده را تحسین میکنم و مشاهدهی این بازی در سال ۲۰۱۹ واقعا شگفتیساز است. این بازی به مانند پروژهی قبلی تیم سازنده عالی نیست ولی اگر عاشق بازیهای قدیمی هستید، شاید بازی بتواند حرفی برای گفتن داشته باشد. همیشه با خود میاندیشیدم که تیم سازنده با بودجهی بیشتر چه چیزی میتواند بسازد و اکنون پاسخ ان را دارم. به هر حال، من خوشحال هستم که میتوان دوباره حس و حال ActRaiser را تجربه کرد.
۶/۱۰ :PlayStation Universe
نقلقول:SolSeraph بازی خوبی است ولی تلاش میکند خیلی بیشتر از چیزی که در توان دارد، ظاهر شود. متاسفانه در هر حیطهای که این بازی پا گذاشته است، با کمترین کیفیت روبرو هستیم. به صورت کلی ولی بازی میتواند جذاب باشد.
۵٫۵/۱۰ :Game Informer
نقلقول:رسیدن به استانداردهای افسانهای، غیرممکن است ولی این بازی نه تنها به این استانداردها نمیرسد بلکه همانند یک نقشهی قدیمی است. گیمپلی بازی به هیچوجه نمیتواند در حد و انتظار منتقدین و بازیبازان باشد. من ActRaiser را ستایش میکنم و استودیوی سازنده را برای جرئتی که به خرج داده است برای عناوین ۱۶ بیتی، محترم میشمارم. SolSeraph خصوصیت جذابی ندارد مگر این که شما را یاد بازی شاهکاری بیندازد که ۳۰ سال پیش تجربه کردهاید.
۴/۱۰ :DualShockers
نقلقول:المانهایی در بازی وجود دارد که میتواند یک دنبالهی جذاب برای ActRaiser بسازد، ولی SolSeraph از هیچکدام آنها به درستی استفاده نمیکند.
این بازی در ۱۹ تیر سال ۱۳۹۸ شمسی مصادف با ۲۰ جولای ۲۰۱۹ میلادی برای پلیاستیشن ۴، اکسباکس وان و رایانههای شخصی عرضه شد.