09-30-2019, 11:22 PM
تروی بیکر از دلایل عدم حضور خود در بازی Borderlands 3 میگوید
همان طور که اطلاع دارید، چندی پیش بازی Borderlands 3 منتشر شد و علاوه بر فروش خوب، توانست نقدها و امتیازات خوبی را از سوی منتقدین دریافت نماید. در هنگام معرفی اولیهی این بازی در ابتدای سال جاری، بحثهای زیادی در مورد عدم حضور تروی بیکر (Troy Baker)، صداپیشهی مشهور بازیهای ویدئویی، صورت گرفت. بسیاری از طرفداران میخواستند وی بار دیگر در نقش Rhys قرار گیرد. تروی بیکر پیش از این سابقهی گویندگی این شخصیت را در بازی Tales of Borderlands برعهده داشته است. با این حال در نهایت شخص دیگری به جای بیکر برای صداپیشگی انتخاب شد. حال به تازگی، وی دلایل عدم حضور خود در بازی Borderlands 3 را توضیح داده است.
تروی بیکر در گفتگو با وبسایت VG247، در خصوص عدم حضور خود در این بازی توضیحاتی را ارائه داد.
وی اظهار داشت:
نقلقول:آنها (استودیوی گیرباکس) با من تماس گرفتند و به من گفتند: «آیا میخواهی این کار (صداپیشگی) را انجام دهی؟» من هم پاسخ دادم: بله حتما. اما کمی بعد، آنها این کار را برای من غیرممکن کردند. این موضوع هیچ ارتباطی به مسائل مالی نداشت. این جمله را باز هم تکرار میکنم. آنها نمیخواستند به آن روشی که احتیاج داشتیم عمل کنند. موضوع این بود. من هرگز نه نگفتم.
هنگامی که از بیکر خواسته شد توضیح بیشتری در مورد این موضوع ارائه دهد، توضیح داد که جایگاه وی به عنوان یک بازیگر اتحادیه دلیلی بود که موجب شد استودیوی گیرباکس (Gearbox) در جهت دیگری حرکت کند.
وی ادامه داد:
نقلقول:نه. فقط موضوع این بود که آنها نمیخواستند با یک صداپیشهی از اتحادیه همکاری کنند و من هم نمیتوانستم جدا از اتحادیه کار کنم. ما گفتگوهایی طولانی در این خصوص داشتیم. ما میدانستیم که این اتفاق خواهد افتاد. آنها میخواستند شخصیتهایی را از بازی Tales of Borderlands به بازی Borderlands 3 بیاورند. من منتظر تماس آنها بودم. اما هرگز چنین اتفاقی رخ نداد، من دیوانه نیستم. این ( Rhys) یک شخصیت کاملا متفاوت است. اما هنوز هم یک شخصیت جالب است.
بازی Borderlands 3 در حال حاضر برروی کنسولهای پلیاستیشن ۴، اکسباکس وان و پلتفرم رایانههای شخصی در دسترس است. شما میتوانید نقد و بررسی این بازی را تحت عنوان «بهترین لوتر-شوتر دنیا» به قلم آریا مقدم مطالعه بفرمایید.