12-17-2018, 09:03 PM
کوری بارلوگ قسمتی از گیمپلی بازی Death Stranding را مشاهده کرده است
نویسنده:آرین مرادی
[font=B Badr]هر روز اطلاعات بسیار کوچکی از خبرگزاریهای مختلف در رابطه با بازی مرموز[/font] Death Stranding [font=B Badr]منتشر میشوند. امروز نیز مطلع شدیم که کارگردان بهترین بازی سال [/font][font=B Badr]۲۰۱۸[/font][font=B Badr] یعنی آقای کوری بارلوگ[/font] (Cory Barlog) [font=B Badr]توانسته تا نگاهی به گیمپلی بازی ساختهی هیدئو کوجیما[/font] (Hideo Kojima) [font=B Badr]بیندازد[/font].
همانطور که میدانید استودیوی کوجیما پروداکشنز (Kojima Production) و البته خود آقای کوجیما، چند روز اخیر در حال جشن گرفتن سه سالگی استودیوشان هستند. دیروز آقای کوجیما در رابطه با تاسیس این شرکت و شرایط سخت و دشوار آن زمان صحبت کرده بود و شما میتوانید گفتههای این کارگردان را در این نشانی مطالعه کنید. به همین مناسبت، بازیسازان بزرگ در سراسر دنیا پیام تبریک برای آقای کوجیما و موفقیتش در این سه سال ارسال میکنند. یکی از این افراد، کوری بارلوگ، کارگردان بهترین بازی سال ۲۰۱۸ یعنی God Of War بود که با توییتی خوشحالی خود را نسبت به موفقیت کوجیما و تیمش نشان داد. او همچنین ابراز علاقه کرد که بسیار منتظر پروژهای است که کوجیما در حال حاضر در دست توسعه دارد.
سومین سالگرد تاسیس استودیو را به تو و تمام تیمت تبریک میگویم دوست من. بیصبرانه منتظر هستم ببینم در حال ساخت چه پروژهای هستی.
البته موضوع پیام تبریک به همین جا ختم نشد و کاربری در جواب کوری بارلوگ سوالی پرسیده بود:
بین خودم و خودت…قسمتی از گیمپلی بازی Death Stranding را مشاهده کردی؟
کوری بارلوگ هم در کمال رازداری و بدون افشای هیچگونه نکتهی اضافهای تنها جواب داد:
بله.
این امر که کارگردانان بزرگ با یکدیگر مشورت کنند و دور هم جمع شوند تا در رابطه با یک بازی نظر بدهند، اصلا عجیب نیست و به وفور در این صنعت اتفاق میافتد. ولی نکتهای که قابل توجه است و میتواند بسیار خوشحال کننده باشد آن است که توسعهی بازی Death Stranding به حدی رسیده است که اکنون میتوان قسمتی از گیمپلی بازی را مشاهده کرده در نتیجه پروسهی ساخت بازی تا حد زیادی پیشرفت کرده است.
هنوز هم تاریخ انتشار دقیقی برای جدیدترین ساختهی کوجیما پروداکشنر یعنی بازی Death Stranding اعلام نشده ولی این بازی قرار است برای کنسول پلیاستیشن ۴ به صورت انحصاری عرضه شود.
نظرتان در مورد حرفهای کوری بارلوگ چیست؟!