04-01-2015, 11:08 AM
(آخرین ویرایش: 04-01-2015, 11:17 AM، توسط Devil Prince.)
(04-01-2015, 12:29 AM)PWLG نوشته است:(04-01-2015, 12:16 AM)MA 77 نوشته است: خودت احساس نمی کنی بیش از حد رو PC مانور دادی؟ (یه سر به نقد های دیگه بزنی بد نیست عزیزم)
همون اول دقیقا منظورتو از این نیش و کنایه ها فهمیدم که به سازندگان Dark Souls II هست. من خودمم کلی به سازنده ها لعنت فرستادم واسه اون تعامل افتضاح موس، کیبورد و بازی (موس که عملا کار نمی کرد) ولی هنر نویسنده اینه که خودشو کنترل کنه.( اصلا معلومه الانم عصبانی هستی. وقتی داشتم جوابت به خودمو می خوندم گفتم الان از مانیتور میای بیرون منو میزنی). در کل سعی کن اینجور احساساتت رو تو نقدت بروز ندی تا حرفه ای تر باشی ( هستی ولی هر چی بیشتر ، بهتر).
دوست عزیز من کار خودم رو میکنم و به نقدهای دیگه کاری ندارم.
دوباره میگم که این نقد براساس نسخه PC نوشته شده همون طور که میبینی یه بازی پلتفرهای مختلفش، نمرات مختلفی تو متاتریک میگیرن. الان مثلا یکی بیاد dead or alive 5 برای PC رو نقد کنه باید نابود کنه بازی رو. (شوخی میکنما! تا بازی نکنیم نمیتونیم نظر بدیم) دیگه کم یا زیاد و بیش از حد و کمتر از حد نداریم ما. نقد براساس PC ـه و با معیارهای PC سنجیده میشه. دلیلی ندارم که متال گیر بخرم بعد بشینم با دسته بازی کنم و موقع نقد کردن، به نسخه کنسولی هم توجه کنم که اصلا تا حالا از نزدیک ندیدمشون. (چرا البته PS3 رو از نزدیک دیدم و همینطور ORDER رو. کلا شاخ درآورده بودم که تو محله درپیت ما، ORDER هم هست)
گذشته از اون من فقط نسخه اول دارک سولز رو بازی کردم (5 دقیقه فقط) و منظورم بیشتر عناوینی همچون DMC3 و 4 بود که حتی از موس پشتیبانی نمی کردند. بعد داداش من کی عصبانی شدم تو نقد؟ من مخلص شما هم هستم دعوا نداریم که! از کسایی که منو میشناسن بپرس من کلا آدم شوخیم و شما تمام حرف هام رو با لحن ملایم و کمی تا قسمتی خندون بخون.
الان کجای نقد من از اینجور احساسات و عصبانیت به خرج دادم؟ :huh:
عزیزم اینکه شما با نقد های دیگه کاری ندارید که حرف درستی نیست. به هر حال هر مقاله ای یه مرجع داره که ارجاع به بهترین مرجع باعث اعتبار مقاله میشه...از اونجایی که نقد و بررسی استثاء به حساب می یاد، از مرجع فقط به عنوان الهام بخش و درک چارچوب اصلی نقد استفاده میشه. همه ی اینها رو گفتم تا به شما بگم نگاه انداختن به نقد حرفه ای تر هایی از خودمون، کار رایج و معقولی هست. من خودم هر وقت تو نقد به بن بست می خورم، یه سری به نقد های مجله ی بازی رایانه (گیم اسپات ایرانی در زمان خودش) می ندازم و یا به مراجع خارجی رجوع می کنم.
درباره ی نقد بر اساس نسخه ی PC هم باید بگم درسته باید معیار ها بر اساس نسخه ی PC باشه اما دیگه نباید طوری باشه که کنسول دار ها رو از خوندنش طرد کنه. فکر کن شما جزو تحریریه هستی، وقتی این نقد رو منتشر کنی تو سایتی که روزی هزاران نفر بازدید کننده از قشر های گوناگون(منظور از نظر وسیله ی گیمینگ هست)داره ، جز PC بازها، کسای دیگه از نقدت بهره نمی برند. همین باعث افت ارزش مقالت میشه. این جور نقد شما زمانی ثمر بخش هست که حداقل دو نفر دیگه این بازی رو روی دو کنسول PS4 و X1 هم نقد کنن و رو سایت بزارن که این کار فقط از پس بعضی از سایت های خارجی مثل Gamespot بر میادغیر. به خاطر همین هم هست که نویسنده های معتبر داخلی با این که یه کنسول خاص رو برای نقد انتخاب می کنند، اما به طوری بازی رو نقد می کنند که همه ازش استفاده کنند. بنده نگفتم که بیا از دسته و گرافیک کنسولی حرف بزن. بهتره همونطور که خیلی از اساتید دنیای گیم مثل آقایون رسول خردمندی یا سعید نیکبخت عمل می کنند (یا شاید می کردند)، شما هم همین کار رو بکنی. مثلا می تونی به صورت کلی از گرافیک حرف بزنی و بگی گرافیک بازی واقعا خوب بود. توضیحاتت هم درباره ی صفحه کلید خوب بود اما نیازی به وجودشون نبود (حتی سایت های بزرگی چون Gamespot هم بهش اشاره نمی کنه مگر اینکه جزو مشکلات به حساب بیاد؛ وقتی چیزی خوبه نیازی به توضیح نیست). درباره ی نمره ها هم اگه دقت کنی، می بینی نمره های هر بازی در پلتفرم های مختلف، تقریبا شبیه هم هست و فقط 2 یا چند امتیاز اختلاف دارن. مثلا Dying Light نمراتش رو PC، X1 و PS4 به ترتیب 74، 76 و 74 هست.
داداش شما هم مثل اینکه نوشته رو خوب نمی خونیا. همین میشه دیگه نتیجش. بنده کی گفتم شما تو نقدت عصبانی بودی؟
نقلقول: اصلا معلومه الانم عصبانی هستی. وقتی داشتم جوابت به خودمو می خوندم گفتم الان از مانیتور میای بیرون منو میزنی...منظورم این حرفت بود:
نقلقول: الان یه شکرت ژاپنی به نام تکمو یه بازی بسیار معروف و پرطرفدار خودش رو برای PC عرضه کرده. اولش که تهدید میکنه اگه ماد بسازین واسه بازی، دیگه برای PC منتشرش نمیکنیم. بعدش میاد یه ماه و خورده تاخیر میزنه و بعدش معلوم میشه گرافیک بازی در حد نسل7ـه نه نسل8. گرافیک PC! این یه توهین نیست؟ غیر از اون بخش آنلاین بازی سه ماه دیگه توی یک پچ قراره عرضه بشه! جدا از اینا دوتا زمین مخصوص هم تو نسخه PC وجود نداره. یعنی رسما تف انداخته تو صورت PC بازا. حالا بازم به نظرتون زیادی تیکه انداختم؟
تازه بنده شوخی کردم....
در کل امیدوارم توجیه شده باشید. با سپاس فراوان...
!Praise Prince of Persia