09-28-2016, 01:42 PM
قسمت پنجم بازی اپیزودی Hitman که به وسیله Io Interactive و اسکوئر اینکس تهیه شده، امروز منتشر شد. این قسمت، Hitman – Episode 5: Colorado نام دارد و مانند قسمتهای پیشین برای پلتفرمهای رایانههای شخصی، پلیاستیشن ۴ و ایکسباکس وان عرضه شد. برای دریافت اطلاعات بیشتر با وبسایت خبری، تحلیلی گیمفا همراه باشید.
دانلود با رزولوشن ۱۰۸۰p
دانلود با رزولوشن ۷۲۰p
دانلود با رزولوشن ۴۸۰p
در این قسمت از بازی Hitman شاهد ۷۰ چالش هستیم. مایکل وت (Michael Vogt)، سرپرست نویسندگان بازی Hitman، داستان قسمت پنجم را توضیح داده است:
نقلقول:قسمت پایانی بازی Hitman در کشور ژاپن جریان دارد و تا پایان سال جاری میلادی عرضه خواهد شد. شما میتوانید تریلر زمان انتشار قسمت پنجم Hitman که در کولورادو جریان دارد را در زیر مشاهده و دانلود کنید:این نقطهای است که وقایع و اتفاقات قسمتهای قبلی واقعا خود را نشان میدهند. در قسمت پنجم، داستان وارد یک پیش زمینه میشود و تصویر روشن تری از قضیه و راهی که داستان پیش گرفته به مخاطب میدهد. ما امیدواریم که بازیبازان در فضای آنلاین داستان را خیلی اسپویل نکنند اما در عین حال من مشتاق هستم تا واکنشها به مکاشفات و جست و جوها را در این قسمت مشاهده کنم. این قسمت راه را برای پاداش اصلی در قسمت پایانی باز میکند.
دانلود با رزولوشن ۱۰۸۰p
دانلود با رزولوشن ۷۲۰p
دانلود با رزولوشن ۴۸۰p
Darkness travels along my sight...Opening the windows to reveal the light
BAT#