07-31-2019, 04:14 AM
همین حالا که این تاپیکو دیدم، یه چیزی ذهنمو مشغول کرد و آن اینن بود که چطور تا به حال در این تاپیک ارسالی نداشتهام. شاید تنها دلیلی که برای این سوال خودم داشته باشم، عدم وجود وقت فراغت در فرومه. هر روز کنترل کردن اسپمرهای متعدد و اعصاب خورد کن، گذاشتن اخبار و مدیریت انجمن؛ اینها تمامی مواردی هستند که وقت گرانبهای من رو در طول روز اشغال میکنند. خب این تلاشهای متعدد برای زنده نگه داشتن فروم، جواب هم دادهاند و از جمله مهمترین آنها میتوان به افزایش بازدید کاربران انجمن از کمتر از 200 کاربر به 2400 کاربر اشاره کرد. یه وقتایی انجمن گیمفا واسه خودش رسم و رسوماتی داشت و یادگارهای زیادی از آن دوران به جا ماندهاند که یک حس نوستالژیک را به انسان القا میکند. شاید یکی از دلایل من برای تلاش در فروم، همین یادگاریها باشند و شاید علاقهای که به گیمفا دارم. صادقانه بخوام در مورد انجمن حرف بزنم، باید بگم که تنها راه زنده کردن این انجمن بزرگ، تلاش بی وقفه است که من با تمام قوای خود آن را به مرحله عمل رسانیدهام. اما اما و اما ...! حالا هم بسیار خوشحالم که برخی از کاربران قدیمی فروم همچنان به اینجا سر میزنند و برخی از مواقع یه گپی هم با هم میزنیم، اما اینم درد فروم گیمفا را چاره نمیکند.
شاید سخنان من بیشتر از یک توئیت شده باشند و در قالب یک یادداشت خود را نشان داده باشند، اما امیدوارم بازهم مثل قبل فروم فعال بشه.
#بن_بست
![[تصویر: 797620_mushishi_wallpaper_1920x1080_for_...tablet.jpg]](http://s14.picofile.com/file/8409470550/797620_mushishi_wallpaper_1920x1080_for_android_tablet.jpg)