08-24-2019, 08:24 AM
خرید گوشیهای ۵G با توجه به قیمتی که این محصولات دارند، اصلاً منطقی نیست. برای مثال، الجی V50 ThinQ حدوداً ۱۰۰۰ دلار، گلکسی اس ۱۰ ۵G تقریباً ۱۱۰۰ دلار و گلکسی نوت ۱۰ پلاس ۵G بیش از ۱۳۰۰ دلار برای متقاضیان آب خواهند خورد. البته شایعه شده که وانپلاس با معرفی مدل ۷ تی پرو ۵G میخواهد قیمت این گوشیها را به اندازه قابلتوجهی کاهش دهد. حالا امروز نیز نوکیا رسماً اعلام کرد که قصد دارد یک دستگاه متعلق به شبکه نسل ۵ ارتباطات ارزانتر را در سال آینده وارد بازار نماید.
بر اساس گزارش چندین سایت خبری معتبر، اچامدی گلوبال تصمیم گرفته یک گوشی ۵G تولید و آن را در سال آینده عرضه کند که قیمتش نصف محصولات ۵G تولید شده توسط سایر شرکتهاست. اگر سخنان مدیرعامل نوکیا یعنی ژوهو سارویکاس (Juho Sarvikas) به واقعیت تبدیل شوند، احتمالاً گوشی ۵G این شرکت بین ۵۰۰ تا ۶۵۰ دلار ارزش خواهد داشت.
او مدعی شده که اچامدی گلوبال مذاکراتی با تولیدکنندگان پردازندهها نظیر کووالکوم و اپراتورهای آمریکایی داشته است. ژوهو سارویکاس میگوید:
نقلقول:ما تولید یک گوشی ۵G مقرون به صرفه و ورود به این عرصه را یک فرصت طلایی برای خودمان میدانیم. منظور من از مقرون به صرفه، مقایسه قیمت این دستگاه با محصولات دیگر شرکتهاست. امیدوارم بتوانیم گوشی تولید کنیم که نسبت به سایر دستگاههای ۵G موجود حدود ۵۰ درصد ارزانتر است
مطمئناً ۵G نسل بعد شیوه ارتباطی است که سرعت دانلود آن به ۱۰ برابر سرعت اینترنت LTE 4G میرسد. ارائهدهندگان خدمات ارتباطی با این شبکه نسل ۵ میتوانند خدماتی نظیر خودروهای هوشمند و صنایعی را راهاندازی کنند که حتی فکر کردن به آنها برای ما یک رؤیا به شمار میرود.
احتمال میدهیم که نوکیا از گوشی ۵G خود در کنفرانس بینالمللی موبایل سال آینده موسوم به MWC که در بارسلون برگزار میشود، رونمایی کند. این نمایشگاه سالانه از تاریخ ۲۴ تا ۲۷ فوریه ۲۰۲۰ آغاز خواهد شد. علاوه بر نوکیا، انتظار میرود موتورولا هم گوشیهای متعلق به شبکه نسل ۵ ارتباطات را با قیمتهای منطقیتر و ارزانتری تولید نماید. در مقایسه با سایر شرکتها، به نظر میرسد اپل از قافله عقب مانده باشد زیرا میخواهد اولین آیفون خود را در سومین سهماهه سال ۲۰۲۰ روانه بازار کند. بر اساس ادعای تحلیلگران، محصولات سال آینده اپل از نظر ظاهری تغییرات گستردهای خواهند داشت و به جای استفاده از پردازندههای ساخته شده توسط اینتل، تراشههای تولیدی خودش را در آنها قرار دهد.