06-12-2014, 03:09 AM
(آخرین ویرایش: 06-12-2014, 05:28 PM، توسط SleepingDogsCG.)
سلام بر تمام عزیزان.
قصد ندارم Watch Dogs رو زیر سوال ببرم .
این بازی به نظر من خیلی از Sleeping Dogs تقلید کرده [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] و شاید به قول دوستان ایده گرفته . چیز هایی که به شخص تا الان مشاهده کردم :
- طرز پریدن و بالا رفتن از لحاظ انیمیت
- تعقیب و گریز یک شخص
- سیستم هک ( الگو )
- الگو از اسم بازی
- خواب دیدن کاراکتر بعد از هر بار خوابیدن و از خواب پریدن
- کار گذاری دوربین و کنترل اون
- زنگ زدن برای ماشین ( البته در SR3 و 4 هم بود )
- نحوه ی دویدن در بین مردم ، حالات جاخالی دادن و ..
- و ...
ضعف های بازی خیلی زیاد هست . مخصوصا تو Player Controller و فیزیک بازی
در ضمینه ی نورپردازی و گرافیک بسیار خوب عمل کردن اما فاتحه خوندن به پرفمنس بازی .
سیستم Link عضلات خیلی بد طراحی شده ، وقتی مثلا از یک ماشین پرت میکنیم خودمون رو پایین اصلا ... :D
اما این هم میتونم بگم واچ داگز در CG هم حتی خوب نبوده ، چند قابلیت جدید گرافیکی مثل PBR و SSRR و ... رو اضافه کرده به بد ترین شکل !!! که با گرافیکی که بتلفید با اون عظمت رو مثل فرفره اجرا میکرد لگ میده ...
حالا برنامه نویسان باید باز این لگ رو Fix کنند .
شاید خیلی ها بگن چون بازی اپن ورلد هست طبیعیه اما باید عرض کنم این بازی در Culling مشکل داره یعنی نمیتونه خوب کار رو اپتیماز کنه .
اما در هر حال بازی خیلی خوبی هست اگر همین لگش درست بشه ارزش تموم کردن رو داره . من بیشتر منتظرم ببینم Ubisoft ، بازی The Divison رو چه میکنه .
با تشکر [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
قصد ندارم Watch Dogs رو زیر سوال ببرم .
این بازی به نظر من خیلی از Sleeping Dogs تقلید کرده [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] و شاید به قول دوستان ایده گرفته . چیز هایی که به شخص تا الان مشاهده کردم :
- طرز پریدن و بالا رفتن از لحاظ انیمیت
- تعقیب و گریز یک شخص
- سیستم هک ( الگو )
- الگو از اسم بازی
- خواب دیدن کاراکتر بعد از هر بار خوابیدن و از خواب پریدن
- کار گذاری دوربین و کنترل اون
- زنگ زدن برای ماشین ( البته در SR3 و 4 هم بود )
- نحوه ی دویدن در بین مردم ، حالات جاخالی دادن و ..
- و ...
ضعف های بازی خیلی زیاد هست . مخصوصا تو Player Controller و فیزیک بازی
در ضمینه ی نورپردازی و گرافیک بسیار خوب عمل کردن اما فاتحه خوندن به پرفمنس بازی .
سیستم Link عضلات خیلی بد طراحی شده ، وقتی مثلا از یک ماشین پرت میکنیم خودمون رو پایین اصلا ... :D
اما این هم میتونم بگم واچ داگز در CG هم حتی خوب نبوده ، چند قابلیت جدید گرافیکی مثل PBR و SSRR و ... رو اضافه کرده به بد ترین شکل !!! که با گرافیکی که بتلفید با اون عظمت رو مثل فرفره اجرا میکرد لگ میده ...
حالا برنامه نویسان باید باز این لگ رو Fix کنند .
شاید خیلی ها بگن چون بازی اپن ورلد هست طبیعیه اما باید عرض کنم این بازی در Culling مشکل داره یعنی نمیتونه خوب کار رو اپتیماز کنه .
اما در هر حال بازی خیلی خوبی هست اگر همین لگش درست بشه ارزش تموم کردن رو داره . من بیشتر منتظرم ببینم Ubisoft ، بازی The Divison رو چه میکنه .
با تشکر [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]