موضوعها: 405
07-27-2016, 06:13 PM
(آخرین ویرایش: 07-27-2016, 06:55 PM، توسط Destiny.)
تیم ملی بسکتبال آمریکای سال ۱۹۹۲، بیشک برترین تیم بسکتبالی است که تاکنون دیدهایم و طبیعتا، پیشخریدکنندگان NBA 2K17 از اینکه این تیم بهعنوان جایزهیشان باشد، خوشحال خواهند بود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در ادامه همراه گیمفاباشید.
در صفحهی رسمی فیسبوک NBA 2K چنین گفته شد:
نقلقول: تیم ملی بسکتبال مردان آمریکای ۲۰۱۶، از جمله مربی، مایک [font=tahoma][i]شیشفسکی به NBA 2K17 راه مییابند! طرفدارانی که NBA 2K17 را پیشخرید کنند، تیم ملی بسکتبال مردان آمریکای ۱۹۹۲ که به “تیم رویایی” ملقب است، بهعنوان جایزه دریافت خواهند کرد، بههمراه لباسهای خاص MyPLAYER جهت سفارشیکردن کامل این تیم بسکتبال.[/i][/font]
تیم ملی رویایی آمریکا در سال ۱۹۹۲ شامل مجیک جانسون، مایکل جوردن، اسکاتی پیپن، کارل ملون، جان استاکتون، چارلز بارکلی، لری برد، کلاید درکسلر، پاتریک اوینگ، دیوید رابینسون، کریس مولن و کریستین لئتنر میشد. بدیهی است که آنها مدال طلای الپمیک ۱۹۹۲ را بردهاند و به عقیدهی خیلیها، بهترین تیم تاریخ بسکتبال هستند.
اگر NBA 2K17 را پیشخرید کنید، شانس این را خواهید داشت تا با این تیم افسانهای در مقابل تیمهای دیگر بازی کنید و حتی با تیم آمریکای فعلی بهرقابت بپردازید. تیم گلدن استیت واریرز هم تیمی مستحکم و قوی بهنظر میرسد که کوین دورانت هم در آن دخیل است. کلیلوند کاوالیرز که [font=tahoma]لبرون جیمزدر آن حضور دارد، قهرمان فعلی است، اما ممکن است با این تیم کشمکشی داشته باشند.[/font]
منبع
موضوعها: 20
07-27-2016, 06:39 PM
(آخرین ویرایش: 07-27-2016, 06:44 PM، توسط Writer Bot.)
دیگه اسم USA Dreams Team اومد باید نظر بدیم
این تیم فقط در NBA2K13 به همراه تیم ملی فعلی بسکتبال آمریکا وجود داشت، ولی از NBA2K14 به بعد شاهد این تیمها نبودیم و الان که خبر اومده اگر پیش خرید کنید به عنوان جایزه در نظر گرفته شده که ناراحت کننده هست ): خوبه که تیم ملی فعلی بسکتبال آمریکا وجود داره، چون تیم قوی هستند و یجورایی میشه گفت ALL STARانـــ . در ضمن جیمز لهبرون نیست آقای مددی. لبران جیمز هست که آمریکاییها به این صورت صداش میزنند. ولی در زبان فارسی لبرون جیمز میشه. اسم مربی هم اشتباه نوشته شده و تلفظ زبان فارسیش این هست "مایک شیشفسکی". گلدن استیت هم که دورانت امسال ترید شد و خفن شدند. باید ببینیم امسال چه گلی به سرمون میزنند، هر چند که به شخصه طرفدار کلیولند هستم و لبران و کایری امیدوارم به کمک هم سال بعد هم قهرمان NBA شده و گلدن استیت رو له کنند (:
ممنون بابت خبر.
موضوعها: 405
07-27-2016, 06:54 PM
(آخرین ویرایش: 07-27-2016, 06:57 PM، توسط Destiny.)
(07-27-2016, 06:39 PM)POUYAN AMINI نوشته است: دیگه اسم USA Dreams Team اومد باید نظر بدیم
این تیم فقط در NBA2K13 به همراه تیم ملی فعلی بسکتبال آمریکا وجود داشت، ولی از NBA2K14 به بعد شاهد این تیمها نبودیم و الان که خبر اومده اگر پیش خرید کنید به عنوان جایزه در نظر گرفته شده که ناراحت کننده هست ): خوبه که تیم ملی فعلی بسکتبال آمریکا وجود داره، چون تیم قوی هستند و یجورایی میشه گفت ALL STARانـــ . در ضمن جیمز لهبرون نیست آقای مددی. لبران جیمز هست که آمریکاییها به این صورت صداش میزنند. ولی در زبان فارسی لبرون جیمز میشه. اسم مربی هم اشتباه نوشته شده و تلفظ زبان فارسیش این هست "مایک شیشفسکی". گلدن استیت هم که دورانت امسال ترید شد و خفن شدند. باید ببینیم امسال چه گلی به سرمون میزنند، هر چند که به شخصه طرفدار کلیولند هستم و لبران و کایری امیدوارم به کمک هم سال بعد هم قهرمان NBA شده و گلدن استیت رو له کنند (:
ممنون بابت خبر.
سلام
تصحیح شد، ولی بگم نمیشه گفت کاملا غلطه، اولا تلفظهای مختلف داریم، دوما من از ترنسلیت تلفظ رو گوش میکنم و اکثرا میگن از همین برای فهمیدن تلفظ استفاده کنیم و طبیعتا معتبره، بههرحال مرسی
درضمن، جلوهی خوبی نداره که بیاد اینجا ایراد بگید، چون تلفظــه و چیز بزرگی نیست و تاپیک مختص بهش هست که متاسفانه استفاده نکردید...
موضوعها: 20
(07-27-2016, 06:54 PM)Destiny نوشته است: (07-27-2016, 06:39 PM)POUYAN AMINI نوشته است: دیگه اسم USA Dreams Team اومد باید نظر بدیم
ممنون بابت خبر.
سلام
تصحیح شد، ولی بگم نمیشه گفت کاملا غلطه، اولا تلفظهای مختلف داریم، دوما من از ترنسلیت تلفظ رو گوش میکنم و اکثرا میگن از همین برای فهمیدن تلفظ استفاده کنیم و طبیعتا معتبره، بههرحال مرسی
درضمن، جلوهی خوبی نداره که بیاد اینجا ایراد بگید، چون تلفظــه و چیز بزرگی نیست و تاپیک مختص بهش هست که متاسفانه استفاده نکردید...
نه من اصلاً قصدم ایرادگیری نبود و درباره خبر بسیار عالیتون نظر دادم، چون تخصص خودم در بسکتبال هست، منتها این ایرادات به چشم خورد و گفتم که در قالب نظرم به این نکات هم اشاره کنم.
به هر حال مرسی بابت پاسخگویی و مهمتر این خبر بسکتبالی.