امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جدیدترین لپ تاب ها (در اینده ای نزدیک)
با معرفی کارت های گرافیکی بسیار قدرتمند GTX 980M و GTX 970M توسط انویدیا شاهد رشد چشم گیر قدرت گرافیکی در لپ تاپ ها هستیم. همزمان با معرفی این پردازشگر های گرافیکی کمپانی های بزرگ تولید لپ تاپ اقدام به عرضه مدل های جدید و با آپدیت محصولات قبلی خود کرده اند به این بهانه با چند مورد از قوی ترین لپ تاپ های گیم که برخی مجهز به این پردازشگر های گرافیکی هستند آشنا می‌شویم.[تصویر:  Compare-gtx900.jpg]
انویدیا با معرفی پرچم داران خود یعنی کارت های گرافیک gtx 970 ,gtx 980 که با معماری Maxwel و لیتو گرافیکی ۲۸ نانومتری ساخته شده اند که در تست ها شاهد افزایش ۲۸ درصدی نسبت به سری ۸۰۰ عملکرد بهتری داشته اند [تصویر:  GTX-970.jpg]
و اما به بررسی اولین لپ تاب می پردازیم
۱.MSI GS Stealth/Ghost and GT Dominator Series

[تصویر:  03-GT72.jpg]
msi همیشه یکی از محبوب ترین کمپانی هایی هست که در زمینه ی تولید لپ تاب گرافیک و مادربورد مهارت خاصی دارد و در این مقاله نیز از سری های gt,gs همراه با جدیدترین اپدیت msi که تولید شده اند پرداخته شده است
[تصویر:  MSI_GT72_Dominator_Pro_gaming_laptop.jpg] 
۲.GS70 2QE STEALTH PRO CRIMSON RED
و اما دومین لپ تاب گیمینگ msi لپ تاب GS70 2QE STEALTH PRO CRIMSON RED
 است [تصویر:  02-GS70.jpg]
۳.GT60 2QD DOMINATOR
[تصویر:  01-GT60.jpg]
[تصویر:  380.png]
4.GT70 2QD DOMINATOR
[تصویر:  05-GT70.jpg]
[تصویر:  600.png]
[تصویر:  record_180552137.jpg]
[تصویر:  600.png]
و اما گیگابایت هم یکی از شرکت های خوب تولید کننده ی لپ تاب هست که در ادامه تصاویری از اطلاعات و قدرت سخت افزاری ان ها را می بینیم
۱.Gigabyte P35X
[تصویر:  08-P35X.jpg]
[تصویر:  Gigabyte_P35X-v3_w_600.jpg]
و اما تصویری از کیبورد و usb های این لپ تاب
[تصویر:  Aorus_X7_Pro_Shortcuts.jpg]
و اما لپ تاب بعدی
۲.
Gigabyte P35W
[تصویر:  06-P35W.jpg]
[تصویر:  DSC00563-3.jpg]
و اما سراغ جدیدترین لپ تاب های asus که یکی از گرون ترین و بهترین لپ تاب ها برای هر کاری را تولید می کند می پردازیم
۱.
ASUS ROG G751 JY
[تصویر:  751-jy.jpg]
[تصویر:  rogfullbleed3.jpg]
[تصویر:  asus-rog-g751jy-dh71-review-keyboard-bac....jpg?ver=2]
۲.ASUS ROG G750 JZ
[تصویر:  002-g750-jz.jpg]
[تصویر:  433153-asus-rog-g750jz-xs72.jpg?thumb=y]
و اما در پایان خدمتتون باید بگم که هدف از این مقاله معرفی جدیدترین لپ تاب ها در زمینه ی گیمینگ بود و سعی کردم تا با قرار دادن عکس هایی از خود لپ تاب و قدرت سخت افزاری ان ها شما را از لپ تاب های اینده باخبر کنم دقت کنید گفتم اینده و هنوز هیچ قیمت و هیچ پنج مارک دقیقی از این لپ تاب ها ارایه نشده است و این لپ تاب ها معرفی شده اند برای گیم و بازی خور ها و اگر که دوستی قیمت و یا پنج مارکی پیدا کرد که من ان را قرار ندادم به شدت پوزش می طلبم(توجه:کل مطلب با استفاده از اطلاعات خود بنده با جست و جو در اینترنت بدست امده است ولی تصاویر سخت افزار از سایت لپ تاب مدیا بر گرفته شده است این هم به این خاطر بود که فقط سایت لپ تاب مدیا تصاویر را قرار داده بود )و اگر استفاده از تصاویر سایت های ایرانی اشکال دارد به من اخطار کنید لطفا با گفتن یا علی و خسته نباشید و باز هم پوزش بابت استفاده از عکس سایت ایرانی الیته عکس دیگری موجود نبود
سلام
کپی برداری از سایت فارسی زبان (مطلب یا عکس ) ممنوع میباشد
Battlefield 1

[تصویر:  2o3g_00048046932433769437.jpg]
بسته شد
[تصویر:  Wolves_ofThe_North.jpg]

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ایسوس جدیدترین هیولای گیمینگ را معرفی کرد Mr. DB 21 7,860 01-03-2016, 11:39 AM
آخرین ارسال: Amir Hidden

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان