موضوعها: 98
پلتفرم های شما:
02-25-2013, 05:14 PM
(آخرین ویرایش: 02-25-2013, 05:15 PM، توسط Ruthless.)
قبول دارم حرفاتونو منم الان همینطوری شدم.[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]قبلنا همش بازی های جدید رو می گرفتم ولی الان اینطور نیست.چند تا بازی دارم ولی حوصلم نمی گره(hitman . dmc . dead space 3)[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
کلا زیاد وقت ندارم.پولم زیاد نگه نمی دارم.(در حد دو.سه هزار تومن)
همین فضای مرده 3 رو هم از دوستم گرفتم.[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
الان هم که دیگه بازی های خوب واسه ایکس باکس و ... هست.کلا [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img]
در پاسخ به اون جواب پست اول : کار زیادی نمی کنم.ولی اگه معدلم بالای 18-17 شد شاید سیستمم رو ارتغا بدم.
موضوعها: 104
پلتفرم های شما:
من که هر بازی رو نمی خرم. اول امتیازاتش رو در نظر میگیرم و بعدش این کار رو می کنم. زیاد هم بازی نمی کنم. شاید در یک روز ماکسیمم 90 دقیقه بازی بکنم. بیشتر تو کار انیمیشن هستم! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
موضوعها: 81
پلتفرم های شما:
بازی کردن به هیچ کار آینده مون نمیاد یعنی انگار داری وقتت رو تلف میکنی اما برای من بازی کردن یک زمانی هست تا کمی از فکر. بدبختی هام بیرون بیام و اتفاقا بعضی از پدر مادر هامون از ما بیشتر میفهممن برای یک بازی چه زحمتی کشیده شده
موضوعها: 77
من که فقط بازی های جدید ومعروفو میخرم
موضوعها: 43
پلتفرم های شما:
- Xbox 360
- Playstation 4
- Mobile
این بحث باید منتقل بشه به بخش گفتگویه ازاد.
\cell \lastrow\row}
موضوعها: 81
پلتفرم های شما:
من دقیقا االان نمیدونم این تاپیک و. موضوعش چه ربطی به نقد و. بررسی داره یکی بیاد جمعش کنه مدیرا کجان؟
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
حاظرم برای بازی خود کشی کنم!می خوای اینو بشنوی؟ببخشید اینو میگم،ولی جمع کن برو بابا!بازی فقط یه بازیه دیگه.
چیز خیلی بزرگی نیست.نوضیحات اضافی هم نمیدم.تمام.[img]images/smi/s0 (86).gif[/img][img]images/smi/s0 (48).gif[/img]
:Joker
.If you specialize in something,do not do it for free
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
تو حاضری برای بازیمون چیکار کنی؟
واسه بازیمون... میدم قلبمو... به چه آسونی... میشم قربونی... آخه کار دل ( توپپپپپپپپ )[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
چقد پیر شدی حاجی