امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.23
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حرفه ای،روانی،گنگستر | نگاهی کامل به GTA V
(05-30-2013, 04:51 PM)'javad1754' نوشته است: من به شخصه از تیپ Michael خوشم میاد.
ممنون بابت مقاله . [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

شکل ظاهر مایکل من رو یاد تامی شخصیت Vice City میندازه
[تصویر:  lion_14-wallpaper-1440x900.jpg]
پاسخ
عجب مقاله ای یک ساعت دارم میخونمش عالی [img]images/smi/s0 (62).gif[/img] ولی فکر نکنم بتونم حالا حالا ها به این بازی دست پیدا کنم[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
Impossible is a word to be found only in the dictionary of fools
پاسخ
ممنون بابت مقاله
اگر برای pc بیاد من فقط با مایکل بازی میکنم با بقیه حال نمیکنم
پاسخ
(05-30-2013, 04:39 PM)'Amir Fenix' نوشته است: کامل شد [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] فقط یه سوال واسه من پیش اومد:
1- ما چه جوری میتونیم تو بازی در یک زمان به 3 تا شخصیت دسترسی داشته باشیم؟!
لازم به ذکر است که باید بگم به شخصه با تریپ فرانکلین بیشتر حال کنم چون گنگستره!

من تو گیمفا پلاس خونده بودم که هر کدومشون کار های خودشون رو می کنن و اینجوری نیست که مایکل رو ول کنی بعد بری سراغ یکی دیگه و وقتی دوباره مایکل رو می گیری مایک  همونجایی که ولش کردی باشه یعنی کارای روزانه خودش رو می کنه  و مثلا امکان داره یه جای دیگه باشه!
منم درباره شرخری (!) فرانکلین شنیدم![img]images/smi/s0 (43).gif[/img] 
[تصویر:  l2l73b5lchcw.jpg]
پاسخ
خیلی عالی بود ممنون...[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]کامل و بسیار حرفه ای...[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
من دیگه از GTA خسته شدم!تکرار توش زیاده![img]images/smi/s0 (38).gif[/img]
پاسخ
(05-31-2013, 02:05 PM)'mohammadjavad' نوشته است: خیلی عالی بود ممنون...[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]کامل و بسیار حرفه ای...[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
من دیگه از GTA خسته شدم!تکرار توش زیاده![img]images/smi/s0 (38).gif[/img]

به نظر من اصلا اینطور نیست GTA IV تونست از منتقدای سر سخت گیم اسپات نمره کامل بگیره بازی که تکراری باشه میتونه همچین نمره ای بگیره؟

(05-30-2013, 06:24 PM)'مهدی ادیتوره' نوشته است:
(05-30-2013, 04:39 PM)'Amir Fenix' نوشته است: کامل شد [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] فقط یه سوال واسه من پیش اومد:
1- ما چه جوری میتونیم تو بازی در یک زمان به 3 تا شخصیت دسترسی داشته باشیم؟!
لازم به ذکر است که باید بگم به شخصه با تریپ فرانکلین بیشتر حال کنم چون گنگستره!

من تو گیمفا پلاس خونده بودم که هر کدومشون کار های خودشون رو می کنن و اینجوری نیست که مایکل رو ول کنی بعد بری سراغ یکی دیگه و وقتی دوباره مایکل رو می گیری مایک  همونجایی که ولش کردی باشه یعنی کارای روزانه خودش رو می کنه  و مثلا امکان داره یه جای دیگه باشه!
منم درباره شرخری (!) فرانکلین شنیدم![img]images/smi/s0 (43).gif[/img] 

شر خره ولی نه به نوعی که تو ایران هستحالا متوجه میشید و در ضمن نمیشه بین این 3 نفر کسی رو ترجیح داد هر کدوم جذابی خودش رو داره
پاسخ
بهترین پیش نمایشی که تا به حال خوندم . حیرت انگیز بود خدایی الان اتمسفر روم تاثیر گذاشته دارم سکته میزنم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
اون صحنه ای که ویژگی های ترور رو گفتی خیلی حال کردم واجب شده برم تریلرش رو بگیرم ببینم به زن فرانکلین چی میگه [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
ولی بازی های راک استار سرشار از خوشونت و بد اموزیه و همین جذابش میکنه . قسمت هایی که خیلی مجذوبش شدم شخصی سازی اسلحه و ماشین و وجود سه شخصیت با بیوگرافی حیرت انگیز و اتمسفر زیبا و پر از ریزه کاری .
قسم می خورم اگه واسه pc نیاد به خاطرش ps3 میگیرم (البته فقط بری این نیست شاهکار های ps تمومی ندارن ) درکل ممنون پیشنمایش فوق الاده بود .[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
[تصویر:  74227835303393131125.gif]
پاسخ
(05-31-2013, 11:36 PM)'wanted' نوشته است: بهترین پیش نمایشی که تا به حال خوندم . حیرت انگیز بود خدایی الان اتمسفر روم تاثیر گذاشته دارم سکته میزنم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
اون صحنه ای که ویژگی های ترور رو گفتی خیلی حال کردم واجب شده برم تریلرش رو بگیرم ببینم به زن فرانکلین چی میگه [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
ولی بازی های راک استار سرشار از خوشونت و بد اموزیه و همین جذابش میکنه . قسمت هایی که خیلی مجذوبش شدم شخصی سازی اسلحه و ماشین و وجود سه شخصیت با بیوگرافی حیرت انگیز و اتمسفر زیبا و پر از ریزه کاری .
قسم می خورم اگه واسه pc نیاد به خاطرش ps3 میگیرم (البته فقط بری این نیست شاهکار های ps تمومی ندارن ) درکل ممنون پیشنمایش فوق الاده بود .[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

ممنون که احترام گذاشتی به کارم و کامل خوندی!واسه PC مطمئنا میاد ولی حد اقل اندازه فاصله نسخه های کنسولی RE 6 با نسخه PC تاخیر داره!تموم شخصیت ها جالب هستن و هرکدوم جذابیت خودش رو داره
پاسخ
(05-31-2013, 11:44 PM)'Real G' نوشته است:
(05-31-2013, 11:36 PM)'wanted' نوشته است: بهترین پیش نمایشی که تا به حال خوندم . حیرت انگیز بود خدایی الان اتمسفر روم تاثیر گذاشته دارم سکته میزنم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]

ممنون که احترام گذاشتی به کارم و کامل خوندی!واسه PC مطمئنا میاد ولی حد اقل اندازه فاصله نسخه های کنسولی RE 6 با نسخه PC تاخیر داره!تموم شخصیت ها جالب هستن و هرکدوم جذابیت خودش رو داره

این علامت تعجبی که گذاشتی خیلی نکته داره توش [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
ولی مطلبت عالی بود جایه شما تو گیم فا + و حتی مجله های بالاتره . 
تاخیرش حدودا چه قدر میشه ؟ تا آذر امکانش هست بیاد ؟
[تصویر:  74227835303393131125.gif]
پاسخ
(05-31-2013, 11:55 PM)'wanted' نوشته است:
(05-31-2013, 11:44 PM)'Real G' نوشته است:

این علامت تعجبی که گذاشتی خیلی نکته داره توش [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
ولی مطلبت عالی بود جایه شما تو گیم فا + و حتی مجله های بالاتره . 
تاخیرش حدودا چه قدر میشه ؟ تا آذر امکانش هست بیاد ؟

فکر کنم بهار 92 به امید خدا
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  به جزیره خوش آمدید! جمعیت ۱۰۰ نفر | نگاهی به روند فراگیر شدن سبک بتل رویال White Beard 1 2,058 05-17-2023, 12:49 AM
آخرین ارسال: Ali Gudarzi
  مسترچیف، قهرمانی برای تمام بشریت… | نگاهی کامل به زندگینامه Master Chief قسمت 2 yazdandoost 0 1,314 08-21-2019, 10:47 AM
آخرین ارسال: yazdandoost
  مسترچیف، قهرمانی برای تمام بشریت… | نگاهی کامل به زندگینامه Master Chief yazdandoost 0 1,251 08-21-2019, 10:43 AM
آخرین ارسال: yazdandoost
Rainbow نقد های غیر حرفه ای ( پست اول خوانده شود ) Old Snake 5 4,996 05-05-2019, 09:26 PM
آخرین ارسال: PC FAN
  نگاهی جدید به سری متال گیر به مناسبت سی سالگی این بازی gardeshgar 3 2,881 08-12-2017, 10:45 AM
آخرین ارسال: gardeshgar

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان