موضوعها: 79
داداش شما خودت می گی خارج از موضوع حرف نزنید بعد نشستین 2 تایی خاطرات کرایسی می گید؟
بتلفیلد 4 ی مر حله بود از نردبون که می رفتیم بالا اگه به پای نفری که بالا سرمون بود داشت می رفت بالا می خوردیم می مردیم و باید یک سخنرانی 10 دقیقه ای رو از اول گوش می دادیم بعد دوباره از نردبون بالا می رفتیم[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
تو Assassin creed ....[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
تو Batman arkham asylum بعضی وقتا که لبه ی دیوار ها رو می گرفتم پرت می شدم پاینن همینطوری می رفتم پایین از محیط بازی هم حتی خارج می شدم[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
تو MK ی دفعه که با اسکورپین می جنگیدم زجیرش رو پرت کرد(Get Over Here[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]) بعد تا آخر بازی این زنجیر تو بدنم موند[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
دیگه چیزی یادم نمیاد اگه اومد می گم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
تو battelfield 4 داشتم از پله ها زیر زمین بالا میرفتم یهو از کره زمین پرت شدم تو اب نمیشد تکون خورد.بعدش دوبازه اومد از چک پوینت از اول مرحله اومد خیلی زور داشت.یه مرحله دیگشم تو زندان از پله ها میومدیم پایین تیر زدم به یارو از تو دیوار رد شد رفت بین دیواره وایساده بود تیراندازی میکرد و یه مرحلم مرده داشت حرف میزد پاهاش تو میزه بود
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
تو بازی Batman AC وقتی با MR.Freeze میجنگیدی ضربه ی آخر رو که بهش میزدی بازی کرش می کرد.از اونجا دیگه بازی نکردم.
موضوعها: 118
09-26-2014, 09:33 PM
(آخرین ویرایش: 09-26-2014, 09:34 PM، توسط HardCore Gamer.)
من نمیدونستم این همه باگ های خنده دار وجود دار[img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
یکی از باگ های وحشتناکی هم که من دیدم تو Dead Rising 3 برای PC بود که سیو بازی پاک میشد و خیلی ضدحال بود. من خودم 3 یا 4 بار تا آخرای بازی رفتم و هی پاک شد. آخر سر نشستم پشت سرهم تا بازی تموم نشد بلند نشدم!!![img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 37
پلتفرم های شما:
09-26-2014, 10:42 PM
(آخرین ویرایش: 10-15-2014, 07:38 PM، توسط GUN-AGE.)
اینا که چیزی نیست تو فیفا 14 توپ رو با کله زدم رفت تو دروازه بعد از اونورش در اومد داورم توپ رو اوت حساب کرد
تو mw2 هم وقتی دشمنارو می کشتی انگار یکی قلقلکشون می داد همش تو ویبره بودن
تو کرایسیس دو از همون اول بازی تمام مرحله ها باز بود (شک دارم باگ باشه)
تو مترو با اون ماشین(البته اگه ماشین باشه) مثل آب خوردن از اون در رد شد(این باگ خیلی بدرد خورد)
اساسینم نسخه چهارش کشتی بر عکس می شد اون آخرشم همه افراد کشتی ک با دخترش بود همه خدمه از آسمون افتادن زمین بعدم مردن
تو سه هم وقتی سریازارو می کشتی شلوارشون محو می شد و فقط شرتشون بود که دیده می شد
موضوعها: 18
پلتفرم های شما:
منم بعضی وقتا توی assassin's creed revelation وقتی میخواستم برم توی مخفیگاه ، وقتی از پله ها پایین میرفتم ، یه دفعه زیر پام خالی میشد و درون فضای لایتناهی سقوط میکردم !![img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
من تو Battlefield 4 اون مرحله ای که تو شب می خوای بری تو اون هتل وقتی از کوچه ها رد می شدم اون دو تا یار(اسماشون یادم نیست)می تونستند از تو خونه ها رد شن[img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img].کلا مستقیم می رفتن بعد هی برمیگشتن[img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img]