موضوعها: 12
پلتفرم های شما:
نقدت بسیار خوب بود و تمام جزئیات هم که ازش کشیدی بیرون!!!
توضیحات کارکترها و انتخاب عکس ها بسیارخوب بود.
توضیحات هم دقیق بودن.
خسته نباشی.
بعضی از انسان ها عضو گروهی هستند که دست به دست هم می دهند تا آینده را بسازند، اما عده ای هم هستند که انرژی خود را به گذشته اختصاص می دهند.
MAX PAYNE
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Wii
- Playstation 4
- xbox one
خسته نباشى
توضيحاتت خيلى كامل بود درمورد بتمن و دشمن هاش
فقط بتمن تو اين سرى دشمن هاى ديگه هم داشت كاش راجع به اوناهم يه توضيحى ميدادى
ولى دركل خيلى خوب بود[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
موضوعها: 97
پلتفرم های شما:
مرسی کیوان جان، اول یک خسته نباشید بگم! [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
من چند روزی نبودم، برای همین کلی کار سرم ریخته؛ ولی از دلم نیومد که نگاهی به نقدت نندازم! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] راستش رو بخوای فقط تا آخر بیوگرافی شخصیت ها خوندم و دو مورد مشکل دیدم که بهشون می خواهم اشاره کنم. [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
فکر نمی کنی که اینجا یک "است" لازمه؟! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
"در نهایت باید بخش داستانی این نسخه بازی "بت من" را عالی دانست چراکه هیچ باگ و مشکلی در داستان وجود ندارد و داستان جذاب و غیر قابل پیش بینی طراحی شده و نحوه بیان داستان نیز از خود داستان، زیباتر طراحی شده." است.
مشکل دیگه که مربوط به بیوگرافی هاست، اینه که خیلی بی مقدمه نوشتی:
توضیح در مورد شخصیت های اصلی بازی(!)
مثلاً باید اینجوری شروع می کردی تا به بیوگرافی برسی:
همواره شخصیت پردازی فوق العاده قوی و حضور شخصیت های جذاب در سری بازی های Batman، بر ارزش داستان این سری می افزوده، پس ...
بعد یک کمی در مورد حضور شخصیت های قدیمی و جدید توضیح میدادی و بعد از بیوگرافی شخصیت ها هم یک نتیجه گیری کلی از شخصیت پردازی بگیری.
یک کمی هم سعی کن از کلمات به اصطلاح حرفه ای تر و ادبی تر استفاده کنی!
همون طور که گفتم از اینجا به بعدش رو نخوندم، پس نمی تونم نظری بدم! ولی بعداً نظرم رو دربارش به خودت میگم! [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 17
پلتفرم های شما:
بیشتر شبیه اطلاعات کلی بازی بود تا نقد
موضوعها: 9
پلتفرم های شما:
خیلی نقد خوبی نوشتید . معلوم است که استعداد بالایی دارید
[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
موضوعها: 75
خیلی ممنون بابت نقد و بررسی واقعا عالی بود ، خسته نباشید [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
ولی به نظرتون داستان بازی یکم امتیازش زیاد نیست ؟ [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] 10/10 [img]images/smi/s0 (5).gif[/img] یعنی در حد بازی هایی مثل Bioshock هست ؟[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 9
پلتفرم های شما:
فقط این رو هم بگم اکثر سایت های معتبر نمره کمی به آن داده اند از ۳و۴ تا ۶
[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]