امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خداوند آرکام: نقد و بررسی بازی Batman Arkham Origins
(11-15-2013, 01:03 AM)'Erfan_HD' نوشته است: خوب بود دستت درد نکنه. منم اولش تعجب کردم که اسم کاور و عنوان مقاله با هم فرق داره (مخصوصاً اینکه دو تا بازی قبلی رو تجربه نکردم)
به نظر که بازی خوبی میاد ولی تا دو تا بازی قبلی رو انجام ندم اینو شروع نمیکنم
ممنون بابت نقد یه دنیا [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

ممنون بابت مطالعه[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
در واقع داستان این نسخه چند سال قبل تر از داستان "آرکام سیتی" هست. یعنی اگر اول این رو بازی کنید و بعدش "تیمارستان آرکام" و بعدش هم "آرکام سیتی" رو بازی کنید، در واقه داستان ها رو بهتر متوجه می شید.
در مورد گاتهام و آرکام هم این کار رو میخواستم از عمد بذارم ولی گفتم شاید خیلیا گیج بشن. برای همین فقط عنوان داستانم رو با نام گاتهام یاد کردم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

پاسخ
نقدت بسیار خوب بود و تمام جزئیات هم که ازش کشیدی بیرون!!!
توضیحات کارکترها و انتخاب عکس ها بسیارخوب بود.
توضیحات هم دقیق بودن.
خسته نباشی.

بعضی از انسان ها عضو گروهی هستند که دست به دست هم می دهند تا آینده را بسازند، اما عده ای هم هستند که انرژی خود را به گذشته اختصاص می دهند.
MAX PAYNE

[تصویر:  f466353_max_payne_3_wallaper.jpg]
پاسخ
خسته نباشى 
توضيحاتت خيلى كامل بود درمورد بتمن و دشمن هاش
فقط بتمن تو اين سرى دشمن هاى ديگه هم داشت كاش راجع به اوناهم يه توضيحى ميدادى
ولى دركل خيلى خوب بود[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
پاسخ
مرسی کیوان جان، اول یک خسته نباشید بگم! [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
من چند روزی نبودم، برای همین کلی کار سرم ریخته؛ ولی از دلم نیومد که نگاهی به نقدت نندازم! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] راستش رو بخوای فقط تا آخر بیوگرافی شخصیت ها خوندم و دو مورد مشکل دیدم که بهشون می خواهم اشاره کنم. [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

فکر نمی کنی که اینجا یک "است" لازمه؟! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
"در نهایت باید بخش داستانی این نسخه بازی "بت من" را عالی دانست چراکه هیچ باگ و مشکلی در داستان وجود ندارد و داستان جذاب و غیر قابل پیش بینی طراحی شده و نحوه بیان داستان نیز از خود داستان، زیباتر طراحی شده." است.
مشکل دیگه که مربوط به بیوگرافی هاست، اینه که خیلی بی مقدمه نوشتی:
توضیح در مورد شخصیت های اصلی بازی(!)
مثلاً باید اینجوری شروع می کردی تا به بیوگرافی برسی:
همواره شخصیت پردازی فوق العاده قوی و حضور شخصیت های جذاب در سری بازی های Batman، بر ارزش داستان این سری می افزوده، پس ...
بعد یک کمی در مورد حضور شخصیت های قدیمی و جدید توضیح میدادی و بعد از بیوگرافی شخصیت ها هم یک نتیجه گیری کلی از شخصیت پردازی بگیری.
یک کمی هم سعی کن از کلمات به اصطلاح حرفه ای تر و ادبی تر استفاده کنی!
همون طور که گفتم از اینجا به بعدش رو نخوندم، پس نمی تونم نظری بدم! ولی بعداً نظرم رو دربارش به خودت میگم! [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

[تصویر:  h9pacwys58r03u326n3a.png]
پاسخ
بیشتر شبیه اطلاعات کلی بازی بود تا نقد
پاسخ
باید ببخشید چون روی Word 2013 نوشتم و خیلی باگ داشت و غلط املایی ممکنه توش باشه.
جناب krazy_kow@:
منظورتون دقیقا چیه؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
 آخه در قسمت داستانی خیلی جلو خودم رو گرفتم اسپویل نکنم و اگرهم قسمت گیم پلی رو بیشتر توضیح می دادم اسپویل باز می شد تو داستان چون مجبور بودم مثلا بگم فلان گدجت رو بعد از شکست این شخصیت در مرحله ی فلان بدست می آورید! خب سعی کردم اسپویل نشه چون خیلیا هنوز بازی نکردن این عنوانو[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
فکر کنم جواب شما رو داده باشم و اگر هم جواب درستی ندادم منو ببخشید[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

(11-15-2013, 05:49 PM)'a.gamer' نوشته است: مرسی کیوان جان، اول یک خسته نباشید بگم! [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
من چند روزی نبودم، برای همین کلی کار سرم ریخته؛ ولی از دلم نیومد که نگاهی به نقدت نندازم! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] راستش رو بخوای فقط تا آخر بیوگرافی شخصیت ها خوندم و دو مورد مشکل دیدم که بهشون می خواهم اشاره کنم. [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

فکر نمی کنی که اینجا یک "است" لازمه؟! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
"در نهایت باید بخش داستانی این نسخه بازی "بت من" را عالی دانست چراکه هیچ باگ و مشکلی در داستان وجود ندارد و داستان جذاب و غیر قابل پیش بینی طراحی شده و نحوه بیان داستان نیز از خود داستان، زیباتر طراحی شده." است.
مشکل دیگه که مربوط به بیوگرافی هاست، اینه که خیلی بی مقدمه نوشتی:
توضیح در مورد شخصیت های اصلی بازی(!)
مثلاً باید اینجوری شروع می کردی تا به بیوگرافی برسی:
همواره شخصیت پردازی فوق العاده قوی و حضور شخصیت های جذاب در سری بازی های Batman، بر ارزش داستان این سری می افزوده، پس ...
بعد یک کمی در مورد حضور شخصیت های قدیمی و جدید توضیح میدادی و بعد از بیوگرافی شخصیت ها هم یک نتیجه گیری کلی از شخصیت پردازی بگیری.
یک کمی هم سعی کن از کلمات به اصطلاح حرفه ای تر و ادبی تر استفاده کنی!
همون طور که گفتم از اینجا به بعدش رو نخوندم، پس نمی تونم نظری بدم! ولی بعداً نظرم رو دربارش به خودت میگم! [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

درود علی جان[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
در مورد شخصیت پردازی باید بگم مقدمه داشتم!!  از "توضیح در مورد..." ، پاراگراف بالاییش کاملا یک مقدمه هست[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

پاسخ
خیلی نقد خوبی نوشتید . معلوم است که استعداد بالایی دارید

[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
پاسخ
خیلی ممنون بابت نقد و بررسی واقعا عالی بود ، خسته نباشید [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

ولی به نظرتون داستان بازی یکم امتیازش زیاد نیست ؟ [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] 10/10 [img]images/smi/s0 (5).gif[/img] یعنی در حد بازی هایی مثل Bioshock هست ؟[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
پاسخ
(11-15-2013, 08:46 PM)'Dani-27' نوشته است: خیلی ممنون بابت نقد و بررسی واقعا عالی بود ، خسته نباشید [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

ولی به نظرتون داستان بازی یکم امتیازش زیاد نیست ؟ [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] 10/10 [img]images/smi/s0 (5).gif[/img] یعنی در حد بازی هایی مثل Bioshock هست ؟[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]

نه مقایسه نکنید. نمره این طوری رو مقایسه نکنید در این صورت نقدای GTA V یک دونش هم نباید کامل می شد چون داستانش مثل بایوشاک نیست!!!
مقایسه کردن نمرات درست نیست. نمره کل قابل مقایسه هست.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

پاسخ
فقط این رو هم بگم اکثر سایت های معتبر نمره کمی به آن داده اند از ۳و۴ تا ۶

[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقد و بررسی بازی مافیا officialamir 1 2,005 05-10-2023, 04:01 PM
آخرین ارسال: برنا زرین
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,112 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  بررسی بازی Lego Star Wars: The Skywalker Saga ساسان گیمر 0 1,146 04-18-2022, 11:40 AM
آخرین ارسال: ساسان گیمر
  زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 White Fang 23 8,654 02-28-2022, 03:36 PM
آخرین ارسال: alireza663
  نقد و بررسی گوشی سامسونگ a51 pishrotech 0 1,295 10-20-2021, 07:48 PM
آخرین ارسال: pishrotech

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان