موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- PSVita
- Playstation 4
10-07-2013, 08:20 PM
(آخرین ویرایش: 10-07-2013, 08:22 PM، توسط p.s.)
تصویر نداره پستت ، توضیح درست حسابی هم نداره ، لینک هم که مال سایت ایرانیه دیگه چی بگم
تصویر الان اومد پس تصویر رو خط بزن [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 10
پلتفرم های شما:
تصویر گذاشتم!! درضمن این موزیک نیاز به توضیح نداره مگه فیلم ماتریکس ندیدی؟ واقعا که؟ حالا چه فرقی میکنه لینک دانلود از کجاست؟ شما دانلود کن
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- PSVita
- Playstation 4
اولا اصلا به من ربطی نداره دوما من قوانین رو فقط بهت گفتم سوما توضیح میتونه در مورد همه چی باشه مثلا کسی که ساخته قطعه رو یا حداقل بگی مال کدوم نسخه از فیلم بوده ؟
پلتفرم های شما:
شما لطف میکنی نظرات وانتقادات خودتو بیان میکنی خوش حال میشم . چشم در دفعات بعد سعی میشه توضیحات بیشتری گذاشته شه.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
این دفعه عذر ما را بپذیرید.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- PSVita
- Playstation 4
عذر رو گناه کار ها میخوان هیچ وقت عذر خواهی نکن از هیچکس .اهنگ هم فوق العاده بود اگر اشتباه نکنم برای وقتی بود که توی فضا پیماشون(سفینه اشون یا هر چیزی که اسمش هست) هستن و اون موجودات اهنی دارن دنبالشون میگردن و یارو هم هنوز توی دستگاهه و یهویی حساس میشه صحنه و ... بسه دیگه بقیش رو خودتون برید ببینید.
پلتفرم های شما:
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img] مرسی دوست عزیز
موضوعها: 208
پلتفرم های شما:
قرار دادن هرگونه مطلب درباره فیلم و سریال خلاف قوانین انجمن هست
بسته شد
همشهری کین، فیلم مورد علاقه ی منتقدان و گل سرسبد همه ی نظرسنجی ها، به نظرم به شدت خسته کننده است! علاوه بر این، همه ی بازی های فیلم هم بی ارزش است! حجم احترامی که به این فیلم گذاشته می شود برایم غیرقابل درک است.
اینگمار برگمان