02-14-2015, 05:40 PM
(آخرین ویرایش: 02-14-2015, 05:42 PM، توسط m.m.pkblog.)
(02-14-2015, 05:02 PM)hossen gamer نوشته است: درواقع این هک روی خود سرور های اصلی کلش کار نمیکنه و فقط روی سرور های تقریبا کم سرعت و رایگان هستش...سرور اصلی کلش به هیچ وجه قابل هک نیست خودتون رو خسته نکنید...این هک هم کلا اسمش جداست سرورش کاملا جداست فقط تغییرات اعداد رو تو یه سرور دیگه جایگزین کردند و فقط برای آشنا شدن با مراحل بازی هست...من امتحان کردم و کار میکنه اگر کار نکرد ورژن های دیگر رو تست کنید
بله دقیقاً منم همینو می خواستم الآن بگم :D :heart:
(02-14-2015, 05:23 PM)Alireza25 نوشته است: آقا من حرفمو پس میگیرم تونستم هکش کنم(هم تو گوشی اندروید هم تو بلواستکس)
کافیه تو Hosts Ediror اینارو بنویسید:
IP Address: 119.81.3.196
Hostname: gamea.clashofclans.com
اخطار:هک سیوتون رو پاک میکنه توصیه میشه این رو یا روی اکانت دوم (یا بدرد نخور) امتحان کنید یا از سیوتون بک آپ بگیرید
ولی اینجا چند تا مشکل هست:
1.همیشه تو لول 9 گیر میکنید!!! یعنی ممکنه در حین بازی شاهد بالا رفتن لول ها باشید ولی کافیه بازی رو دوباره اجرا کنید میبینید که باز هم لول 9 هستید!
2.به هیچ کس نمیتونید اتک کنید! (مگر Goblin ها) و هیچ کس نمیتواند به شما اتک کند!
3.به هیچ کلنی نمیتونید ملحق بشید!میتونید خودتون کلن بسازید ولی نمیتونید کسی رو دعوت کنید!
با این مشکلات فکر نکنم این هک زیاد به درد بخوره! ولی میتونید این هک رو به خاطر تمرین و ولخرجی و لذت بردن امتحان کنید فقط همین!
امیدوارم کمک کرده باشم! :heart:
بله ما تو کارمون مشکلی نیست .فقط اگه یه درصد هم لذت بردی یه صلوات بفرست :heart: :angel: