01-14-2013, 07:40 PM
این تمی که میذارم جدید ترین و آخرین آپدیت تم این بازی هاست با 37 والپیپر hd
Battle field 3
لینک دانلود
این یکی خیلی قشنگه
Metal gear rising
لینک دانلود
...........................................................................................................
این یکی تصاویر خیلی قشنگی نداره ولی شاید به درد طرفداراش بخوره!!!
لینک دانلود
اینو خودمم دانلود کردم خییییییییلی قشنگه حتما دانلود کنید!!
DEVIL MAY CRY
لینک دانلود
...............................................................................................................................................................
اینم برا کسایی که علاقه به ماشین و... اینا دارن
NFS most wanted 2012
لینک دانلود
........................................................................................................................
اینم خودم هنوز بازی نکردم!!!!!
DISHONORED
لینک دانلود
اینم تم بازی DEAD SPACE 3
لینک دانلود
.............................................................................................................
Battle field 3
لینک دانلود
این یکی خیلی قشنگه
Metal gear rising
لینک دانلود
...........................................................................................................
این یکی تصاویر خیلی قشنگی نداره ولی شاید به درد طرفداراش بخوره!!!
لینک دانلود
اینو خودمم دانلود کردم خییییییییلی قشنگه حتما دانلود کنید!!
DEVIL MAY CRY
لینک دانلود
...............................................................................................................................................................
اینم برا کسایی که علاقه به ماشین و... اینا دارن
NFS most wanted 2012
لینک دانلود
........................................................................................................................
اینم خودم هنوز بازی نکردم!!!!!
DISHONORED
لینک دانلود
اینم تم بازی DEAD SPACE 3
لینک دانلود
.............................................................................................................
تم هر بازی که خواستید میتونم براتون بذارم ولی به علت شلوغ نکردن فروم از تم!!!!تم هر بازی که خواستید برام پ.خ بفرستید تا براتون بذارم از این به بعد فقط تم جدید ترین بازی ها داخل فروم قرار میگیره
................................................................................
تصاویر تمامی تم ها با کیفیت HD هست
74:74:74:74:74:74:74:74:74:74:74:74:74:74:74:74:74:74:74:74:74:74:74:74:74: