08-03-2013, 11:13 AM
(آخرین ویرایش: 08-03-2013, 01:32 PM، توسط dark_prince277.)
با عرض سلام به همراهان هميشگي وخوب مجله ي IMDb-Dlاکنون که با هفتمين شماره مجلهIMDb-Dl ميهمان ديدگان شما مخاطبان گرامي هستيم بر خودمان لازم مي دانيم که بيش و پيش از هر چيز از همراهي صميمانه و مشفقانه شما عزيزان قدرداني نموده و اين ميسر نبود جز با لطف پروردگار و حمايت و همدلي شما ياران هميشگي، اميدواريم بتوانيم قدردان اين همه لطف و محبت شما عزيزان باشيم.
به خاطر تاخير در منتشر شدن ، شماره هاي مجله IMDb-Dl از شما عزيزان عذر خواه هستم ، انشالله دهم ، هر ماه مجله سينمايي IMDb-Dl منتشر خواهد شد بدون هيچ نوع تاخيري .
همچنين داخل مجله براي شما عزيزان دسترسي را ايجاد کرده ايم که تنها با چند کليک ساده به آرشيو کامل مجله سينماييIMDb-D دسترسي داشته باشيد ، به علاوه امکانات بيشتر جديدي که پس از دانلود مجله سينمايي خواهيد ديد .
همچنين از شماره آينده ، در چهار چوب مطالب با تغييرات بهتر و سازنده تري روبرو خواهيد شد ، ما رقابت نمي کنيم رقابت مي آفرينيم .
از جانب خودم و اعضاي کادر مجله براي همه شما همراهان عزيز آرزوي سلامتي و موفقيت دارم.
با تشکر
امير قيومي انارکي
مدير مسئول مجله سينمايي IMDb-Dl
.:: دانلود با لينک مستقيم اختصاصي ::.
Click Here
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
.:: لينك دانلود اختصاصي از سرور مديا فاير MediaFire ::.
Click Here
به خاطر تاخير در منتشر شدن ، شماره هاي مجله IMDb-Dl از شما عزيزان عذر خواه هستم ، انشالله دهم ، هر ماه مجله سينمايي IMDb-Dl منتشر خواهد شد بدون هيچ نوع تاخيري .
همچنين داخل مجله براي شما عزيزان دسترسي را ايجاد کرده ايم که تنها با چند کليک ساده به آرشيو کامل مجله سينماييIMDb-D دسترسي داشته باشيد ، به علاوه امکانات بيشتر جديدي که پس از دانلود مجله سينمايي خواهيد ديد .
همچنين از شماره آينده ، در چهار چوب مطالب با تغييرات بهتر و سازنده تري روبرو خواهيد شد ، ما رقابت نمي کنيم رقابت مي آفرينيم .
از جانب خودم و اعضاي کادر مجله براي همه شما همراهان عزيز آرزوي سلامتي و موفقيت دارم.
با تشکر
امير قيومي انارکي
مدير مسئول مجله سينمايي IMDb-Dl
.:: دانلود با لينک مستقيم اختصاصي ::.
Click Here
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
.:: لينك دانلود اختصاصي از سرور مديا فاير MediaFire ::.
Click Here