10-26-2011, 09:46 PM
(آخرین ویرایش: 10-27-2011, 10:55 PM، توسط dark_prince277.)
این کتاب نخستین اثری است که به صورت وسیع منتشر کرده ام.از دوستانی هم که در راه طنز نویسییه عده با چماق و فحش ما رو دنبال کردند سپاسگذاریم25: همان طور که میدانید و قرار بود این کتاب در مرداد 1390 منتشر کنم. بعضی از دوستان شاکی شدند که آخه مرد حسابی چرا قول میدی پاش وا نمی ایستی؟! منم همینجا پوزش می طلبم ولی من در مرداد تمام کردم ولی کارهای گرافیکی کتابچه بسیار داغون بود! . با تشکر از همه افرادی که درخواست کردم و قبول نکردند و همچنین دوستانی که وعده سر خرمن میدادند! این طور شد که خودم دست به کار شدم! پس کلا قید گرافیک حرفه ایی رو بزنید از این کتابچه بزنید.
این کتاب شامل تمام طنزهای تاپیکی است که در سایت ها گذاشتم. به غیر از یک استثنا که در مجله پازل 9 چاپ شد و بنا به درخواست بسیار زیاد دوستان این فقره رو هم اضافه نمودیم
دانلود کتابچه قیمه گیم با فرمت PDF
دانلود کتابچه قیمه گیم با فرمت JAR
الان بنده مشغول نوشتن داستان سریالی " ماجراهای اسی گیمر" هستم که از شماره بعد به حول و قوت الهی در مجله بازی باز در هر قسمت آن منتشر میشود. فعلا برنامه 1 ساله برای این داستان دارم که اگه با موفقیت پیش رفت در تابستان 91 منتشر می کنیم.
پی نوشت: رمز فایل PDF بالا darkprince میباشد. از تمام دانلود کنندگان گرامی استدعا دارم قانون copy right رو رعایت کنید:دی
این کتاب شامل تمام طنزهای تاپیکی است که در سایت ها گذاشتم. به غیر از یک استثنا که در مجله پازل 9 چاپ شد و بنا به درخواست بسیار زیاد دوستان این فقره رو هم اضافه نمودیم
دانلود کتابچه قیمه گیم با فرمت PDF
دانلود کتابچه قیمه گیم با فرمت JAR
الان بنده مشغول نوشتن داستان سریالی " ماجراهای اسی گیمر" هستم که از شماره بعد به حول و قوت الهی در مجله بازی باز در هر قسمت آن منتشر میشود. فعلا برنامه 1 ساله برای این داستان دارم که اگه با موفقیت پیش رفت در تابستان 91 منتشر می کنیم.
پی نوشت: رمز فایل PDF بالا darkprince میباشد. از تمام دانلود کنندگان گرامی استدعا دارم قانون copy right رو رعایت کنید:دی
The more you give, the more I maim
You are spirit, and I am bane
Your truth strikes through, as steel guides true
It's enough for pride, but not enough to survive
Your truth strikes through, as steel guides true
It's enough for pride, but not enough to survive